Lelőhely: Douglas, online

funcsika

30 ml, 50 ml és 100 ml

Megjelenés éve: 2024

Fejjegyek: csillagjázmin, vérnarancs

Szívjegyek: arany borostyán, piros bazsarózsa

Alapjegyek: vaníliás pézsmaakkord, cédrusfa

17 800 Ft, 22 800 Ft és 28 800 Ft-tól

2025.03.22. 15:02

Magamra fujtam az uzletben. Nagyon tetszik,olyan edes noies de friss. Sajnos az ara borsos es nem tul intenziv. Nem tudom hogy megvegyem?!

Utoljára szerkesztve: 2024.12.24. 14:11 - 2024.12.21. 12:29

Egy az egyben CH- Good Girl ( nyilván itt most az eredeti flankerre gondolok). Ez nem egy hiba, én imádom a Good Girl-t meg is van nekem három féle változatban, viszont így erre semmi szükségem. Akinek megvan az eredeti Good Girl annak tök felesleges ezt megvennie, mert full ugyanaz. Talán a Cosmic egy fél fokkal kevésbé gourmand és talán egy hajszálnyit erősebb a virágos oldala, de egyébként nagyon nehéz észrevenni a különbséget. Régóta szemezgettem már vele, de szerencsére nem vettem meg vakon, hanem ott a dögleszben megszaglásztam és rá is jöttem, hogy ez nekem bizony megvan, csak tűsarkú cipőcskés formában.

2024.08.04. 20:37

Nekem elsőre nagyon megtetszett. Csak úgy hirtelen random fújtam a csuklómra, de az én bőrömmel, kémiámmal valami szuper jól működik. Rajtam nem tucat és nem közönséges pedig az illatokkal elég kritikus tudok lenni, mert alapból a virágok nem szoktak rajtam jól működni, de neki valahogy sikerül.😃 Rajtam meglepően tartós is volt, fürdésig éreztem a csuklómon. Nagyon sokat szagolgattam a kezem annyira megtetszett. Szerintem beszerzem majd, bár tény hogy az ára elég irreális 😃

Utoljára szerkesztve: 2024.06.17. 13:11 - 2024.06.17. 11:57

Vásárlás mellé kaptam mintát, és sikerült óvatlanul magamra is fújnom, hátha jó lesz valamire. Nem is tudom mire számítottam, gondoltam ilyen összetevőkkel csak nem lehet annyira mellélőni, de ez az illat a bőrömön egy annyira pusztítóan szintetikus, otromba katyvasz, hogy komoly erőfeszítések árán sikerült csak megszabadulnom tőle. Az egyetlen amit értékelni tudok az üvege, egy csillag, hogy nem maga Kylie feje/szája/alakja sejlik fel benne. Ha valakit érdekel a minta, ingyen odaadom.

2024.05.13. 09:34

Nagyon finom illata van, de nem kiemelkedő, véleményem szerint ez inkább egy nagyon jó marketing fogás. Pont olyan illatot dobtak piacra, ami nem jellegzetes, nem markáns, valószínűleg mindenkinek tetszeni fog, aki megszagolja, majd a márkanév miatt meg is veszi. Mindennapi fújkálósnak tökéletes, de ahhoz talán borsos ez az ár.

2024.05.05. 20:08

Én imádom az illatát!! Nagyon hasonlít a Zara Dear Iris parfümére! Sajnos nem igazán tartós illat :( A Kylie Cosmetics oldaláról rendeltem ahol volt némi fennakadás, pl: azt írták egy hét várakozás után hogy a rendelésem sikertelen. Írtam nekik egy panaszt ami után extra gyorsan meg is érkezett a csomag. Ha csak az illatot nézem akkor 5 csillag lenne de mivel nem tartós így úgy gondolom nem éri meg az árát és emiatt marad a 3 csillag.