Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
lujzi
Olaj-itatós lapok Camargue-i red rice porral töltve. Minimalizálja a kifényesedést és bársonyos hatást biztosít anélkül, hogy megbontaná a bőr természetes hidratáltságát.
2014.10.11. 18:21
A tonikja még jobb volt míg gyártották; ezt is megvettem mert az illúzió még élt bennem, hogy ez jó lesz. Ezt kb egy zsebkendővel is elérném sőt elértem a nyáron.Az ápoló hatása miatt 2-est kap anélkül 0.
2014.09.23. 20:54
Úúú, de szeretem. Évekkel ezelőtt vettem, már rég lejárt a szavatossága, de még használom. Mivel nem sminkelek minden nap nem fogyott annyira. Egyébként is inkább melegben van rá szükségem.Azelőtt olyan mattító papírom volt, aminek csak az egyik oldala volt poros, ennek mindkét felét tudom használni (kell is a nagy orromra és homlokomra :D). Állatira fogom sajnálni, ha elfogy.
2012.08.02. 06:46
Szerintem nem drágább mint a többi kategóriájába tartozó itatós papír. Kár, hogy kivonták a forgalomból ezt a rizses családot. Nagyon jó pedig.