L'Oréal Paris

Ár:   4000 Ft   Kategória:   Arcápolók
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: szuperninaa, Módosítva: 2013. május 8.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Arcápolók

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

B.Enci

2016. augusztus 21.

Külföldön szereztem be, és az első használat óta nagyon-nagyon szeretem. Én alapozó alá használom primerként, az alapozó ami valahogy semmilyen primerrel nem maradt fent 3 óránál tovább, ezzel "alapozva" egy egész napot kibírt, ráadásul nagyon szép lesz a bőröm tőle. Számomra tökéletes termék.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. augusztus 21.

Yndre

2013. április 24.

Mintát próbáltam ebből a CC krémből, de már ez is meggyőzött róla, hogy ne vegyem meg... Iszonyúan narancssárga és sötét tónusú pedig nem vagyok extrán fehérbőrű, úgyhogy el sem tudom képzelni milyen lehet egy porcelánbőrre felkenve. Az állaga szerintem jobb mint a BB krémé, ez inkább primerre emlékeztet, könnyű eloszlatni és enyhén szilikonos érzete van. Viszont fedése szinte semmi, halványabb mint a BB változata. Úgyhogy önmagában én nem is tudom használni csak ha alapozót teszek rá. Bár még így is átüt az erős narancsos színe. Nem tudom, hogy miért csak egyetlen árnyalatban kapható... Kár érte, mert az állaga tetszene.
A gyenge fedése és sötét színe miatt -2 pont.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. április 24.

A gyenge fedése és sötét színe miatt -2 pont.