Vivenna
Bőrnyugtató 5% panthenol és madecassoside tartalommal. Irritált, komfortérzetét vesztett bőrre kifejlesztve. Segíti a bőrbarrier regenerálódását. Optimális biztonság: érzékeny bőrön bőrgyógyászati és szemorvosi felügyelet mellett tesztelt. Átlátszó textúra, érintésmentes felvitel. Nem szárít, illatanyag- és alkoholmentes.
2024.09.20. 09:52
Minden este arctisztítás után használom, jól hidratál, és rendben tartja a bőrömet. Ezt jobban szeretem mint a krémes verzióját, mert könnyedebb.
2024.01.25. 09:52
Szerintem a G&G terméke ugyanezt tudja, fele annyi pénzért. Elhasználtam, szerettem, de nem fogom újravenni, mert van olcsóbb, ami ugyanilyen jó.
2022.07.27. 20:29
Nagyon bejött ez a termék is, akárcsak a cica-baume, de másra, mint a krém.Arcra sima hidratálásra vagy barrier erősítésre nekem nem való, semmit nem csinál igazán és hagy egy furcsa filmréteget, azt hittem a melegben jó lesz arcra fújkálni, de nem szeretem, emiatt a tapadós / be nem szívódó réteg miatt, ami nekem nem komfortos. Valamint ha felfújom arcra ott el kell kenegetni, mert a fehér folyadék, csak lecsorogna a nyakunkba, tehát a csomagoláson jelzett érintésmentes felvitel csak félig igaz. Valamint azt írják a csomagoláson, hogy szemhéjról le kell törölgetni, márpedig ha arcra fújom automatikusan oda is megy mindig, ezért sem kísérletezgetek , gondolom nem véletlen, ha külön is felhívják a figyelmet a szemek kerülésére.Viszont szúnyogcsípéseken csodát tesz, darázscsípésre is nagyon szuper volt, az ilyen fajta piros foltokon nagyon sokat segít nyugtatni a bőrt, csökkenteni a gyulladást. A 100ml nagyon gazdaságos, 3 hónapja fújkálom és gyakorlatilag alig fogyott, és nagyon jól porlaszt a fújófej.
2022.03.10. 14:10
A krém változat mellett ez az egyik kedvencem. A krém nagyon dús, ez állagából adódóan természetesen jóval könnyedebb. Nem rég óta tesztelem, szerintem nyáron tökéletes lesz akár kiváltani a hidratáló krémet is. Ekcémára, bőrpírra, fémallergia okozta kiütésre szuperül bevált.
Utoljára szerkesztve: 2021.09.04. 10:57 - 2021.09.04. 10:56
Annyira örülök, hogy most már folyékony változatban is vásárolható.Egyrészt nagyon jó azokban az időszakokban, mikor pattanásaim után hegek és piros foltok maradnak vissza, így reggel fényvédő alá ilyen formában felkenve biztosíthatom a sebeim gyógyulását napközben is.Emellett újabban olyan problémával is küzdök, hogy két ujjam hámlik és eddig csak a cicaplast hozott javulást (krém változatban), viszont a krémet csak este lefekvés előtt tudom használni, napközben az irodai munka miatt kivitelezhetetlen a kenegetés. Most ezzel a spray verzióval megoldottam, hogy napközben is néha le tudjam ápolni, azóta még gyorsabban gyógyulnak az ujjaim! :) Emiatt a problémám miatt napi szinten sokszor használom (1-2 fújás alkalmanként), ennek ellenére nekem elég lassan fogy, szóval még biztosan kitart egy ideig.Az egyetlen negatív dolog az ára, az sajna kissé borsos (én 5,5 ezerért vettem a pingvinben), de a hatása miatt ezt félreteszem és 5 csillagot adok neki, szerintem megérdemli.