La Roche-Posay

Ár:   4399 Ft   Kategória:   Hidratáló krémek
Kiszerelés:   40 ml   Bőrtípus:   Normál, Kombinált
Lelőhely:   patikák   Bőrprobléma:   Túlérzékenység
Vedd meg online a Cosibella.hu-n 6 280 Ft-ért megnézem

A krémet és az összetevőket feltöltötte: sisu69, Módosítva: 2015. szeptember 4.

Kiszerelés:   40 ml
Lelőhely:   patikák
Kategória:   Hidratáló krémek
Bőrtípus:   Normál, Kombinált
Bőrprobléma:   Túlérzékenység
Vedd meg online: Cosibella.hu, 6 280 Ft

Normál vagy kombinált érzékeny bőrre.

Egy nappali hidratáló arckrém, amely La Roche-Posay termálvízzel tölti fel az érzékeny arcbőrt, így az napról napra hidratáltabbá és puhábbá válik.
Antioxidáns és bőrnyugtató hatású La Roche-Posay termálvízzel gazdagított összetétel. Gazdagon krémes textúrája pakolásként ápolja arcbőrt, amely puhává válik és visszanyeri rugalmasságát.

Bőrgyógyászati felügyelet mellett tesztelt. Parabénmentes.

Kielemeztük a hónap krémjét: La-Roche Posay Hydreane Legere

VÁSÁROLD MEG

Ár: 6 280 Ft , Eladó: Cosibella.hu
Fizetés: utánvét, kreditkártya, banki átutalás, online fizetés, Szállítás:GLS, Magyar Posta, Packeta Csomagpont

Borostyan
Újonc  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Fruzso_k

Bőrtípus:  -
2022. október 15.

Sokáig kedvenc krémem volt. Könnyed állagú, gyorsan beszívódik. De sajnos gyorsan fogy es már elszoktam az illatosított krémektől így amikor visszatértem hozzá már zavart az illata.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. október 15.

Titanilla007

Bőrtípus:  -
2022. május 6.

Első termékem volt a LRP. Nem igazán nyerte el a hatását, iszonyúan zsírossá és csillogóvá tette a bőrömet. A púder is csak részben segített rajta.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. május 6.

PatakiBoglarka

2022. április 14.

Aranyos, cuki, de túl sok mindent nem tud sajnos 😄 megvettem, de azóta találtam jobbat nála, nem hiszem, hogy újra fogom venni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. április 14.

Plusskutya

2021. november 6.

Talán egy arckrémre nem megfelelő kifejezés, hogy 'kedves', de én tényleg ezt érzem. Hosszú tesztidőszakon vagyok túl - kb. az elmúlt 20 év... - a tökéletes hidratáló után kutatva.
A tökéletes hidratáló ismérvei (nálam): könnyen beszívódó, tápláló, de nem olajos-szilikonos érzetű, valóban hatásos, nem csak a felkenés utáni fél órában..., nem mitesszerképző, kellemes állagú és még az illata is finom. Nem tégelyes, mert igyekszem elkerülni a krémekbe kézzel nyúlkálást, de mi van, ha elhányom a spatulát... Abszolút utazásbarát, nem kell azon aggódnom, hogy mi van, ha felborul a táskámban és majd a tetejéről vakargathatom a cuccot a sebészi óvatosságú kinyitás után... És viszonylag megfizethető. A luxusárú hypolt csodákban (pl. Omorovicza) eddig általában csalódtam.
Nem tudom, hogy a termálvíz csodája -e, de ezzel a krémmel nagyon jó barátságba keveredtem. Az elején okozott mitesszereket, de aztán összeszoktunk, és a második tubust készülök megrendelni.
Nem használok mellé mást, max. a hámlasztásos estém másnapján kell megtámogatni (akkor a Clinique moisture surge 100 órását vetem be), a többi napokon reggel és este is csak ezt kenem nagy megelégedettséggel.
Ezért viszonylag gyorsan fogy, de az U betűs patikában sokszor hirdetnek LRP akciót, érdemes kivárni.
Még két fontos tanulság, amit az elmúlt időszak tapasztalásai alapján vontam le:
YT szépségguruk tanácsát követve már nem váltogatom az arckrémeimet. Egy fix van, amit - ha működik, a tubus utolsó cseppjéig használok. Nem váltogatom, nem variálok. Sőt este és reggel is ugyanazt kenem.Bevallom nehéz ellenállni a termékmintáknak, vagy az éppen aktuális holly grail-nek kikiáltott csodák csábításának, de erős vagyok (és a pénztárcám is jobban jár :)
A másik felfedezésem, hogy a kevesebb több. Amikor mindent (is) magamra kentem a 100... lépéses rutinban (tonik, szérum1, szérum2, anti aging, C vitamin, hidratáló, éjszakai pakolás, stb...) a bőröm gyakorlatilag megbolodult. Állandó mitesszerek, olajosodás, egyenetlen bőrfeszín. Mióta befejeztem, és csak a hidratáló van, a bőröm megnyugodott. Az egyetlen plusz, amit megtartottam, az a fényvédő reggelente - nem vagyok mai csirke, a hidratáló nem anti-aging, legalább az UV ne öregítsen...

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2021. november 6.

sreka

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2021. november 1.

Számomra teljesen megfelelő mértékben hidratáló arckrém, nem tolakodó, de kellemes illattal. Már a második tubust használom (pedig ez korábban nem volt jellemző, hogy ne egy másikat próbáljak ki).

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2021. november 1.

Anita1978

Bőrprobléma: Bőröregedés
2021. június 29.

Nagyon finom, könnyű, tiszta krém illata van, könnyen beszívódik, pedig a szemem alá pakolásként szoktam vastagabban tenni belőle.Azért felturbózom szerumokkal (peptid, hialuron), mert önmagában ez kevés nekem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2021. június 29.

kamillakovacs

2021. április 27.

Nagyon szeretem ezt a hidratálót, nappalra használom, mostanában száraz, fakó a bőröm és ez a krém nagyon jól hidratál, feltölt, a bőröm puha lesz utána, nem fényesedik. De hozzáteszem hogy plusz hialuronsavas szérum megy alá, mert anélkül nem tudok élni :), de a lényeg hogy a kettő nagyon jól kiegészíti egymást

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. április 27.

Wawa

2021. március 18.

Szeretem ezt a terméket, általában a hidegebb időszakokban használom, amikor a szuper könnyű hidratáló már nem elég. Nagyon finom az illata is és egyébként könnyed az állaga, plusz gyorsan beszívódik. Száraz bőrre el tudom képzelni tavasszal/nyáron is.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. március 18.

Kiso123

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2021. március 14.

Nem mondhatom, hogy rossz, de az árát nem éri meg. Hidratálni hidratál, de nekem is nagyon fénylik az arcom tőle. Illetve ezért az árért én elvárnám, hogy fényvédős legyen. A Cerave helyett vettem, de abszolút nem érte meg. Az simán veri.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2021. március 14.

Kriszta92

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2021. január 3.

Nekem nagyon tetszik az illata, nem erős, nem zavaró. De a legnagyobb problémám vele, hogy bármennyit kenek az arcomra nekem kukacosodik pedig keveset szoktam felkenni és fénylik is az arcom tőle. Sajnos ezek miatt biztos nem veszem majd újra és dekoltázsra használom el ami még megvan.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. január 3.

Hidratálók: Glycerin, Caprylyl Glycol

Glycerin h 0 0

Bőrjavító (skin conditioning) és bőrpuhító (emollient) anyag. A többi szilikonhoz hasonlóan könnyen kenhető és selymes érzetet hagy maga után.  Nem szívódik fel a bőrbe, hanem a bőr felszínén védőréteget képez.

Mesterséges bőrpuhító (emollient) és bőrkondícionáló szer. Sűrűség szabályozó funkciója is van.

Emulgeálószer (vízben és zsírban oldódó összetevők elegyedését biztosító anyag) és  viszkozitást (sűrűséget) szabályzó anyag.

A mirisztil-alkohol és a mirisztilsav észtere. Bőrpuhító (emollient), sűrítő és átlátszatlanná tevő (opacifying) anyag.  Száraz, púder -szerű utóérzetet hagy maga után. Leslie Baumann a The Skin Type Solution című könyvében a pattanásos bőrűek számára a kerülendő összetevők közé sorolja.

Sztearinsav. Zsírsav, melyet bőrpuhító (emollient), emulgeáló, emulzió stabilizáló és felületaktív anyagként használnak.

Felületaktív anyag (surfactant),  emulgeálószer, tisztítószer.

A Glyceryl Stearate SE egy anionos emulgálószer, egész pontosan a glyceryl stearatenak (nem ionos) az "ön-emulgeáló" * (self-emulsifying, innen az SE végződés) formája. Egyedül is képes egy O/W emulziót alkotni, mindenféle társemulgálószer hozzáadása nélkül.

*Az ön-emulgeálás azt jelenti, hogy egy olajos jellegű összetevő a vízzel szinte magától, emulgeálószer hozzáadása nélkül keveredik és emulziót formál.

Nátrium hidroxid (marólúg, lúgkő). Vízben oldva erősen lúgos oldatot képez. A kozmetikai iparban kis mennyiségben arra használják, hogy szabályozzák vele a krémek ph értékét (bizonyos hatóanyagok csak bizonyos ph tartományban aktívak, ilyenek pl. az AHA és BHA). Nagyobb mennyiségben bőr irritáló.

Palmitinsav. Bőrpuhító (emollient), emulgeálószer. Paula Begoun szerint habot képző tisztító anyag, mely szárító  hatással lehet a bőrre.

Különböző növényi olajokból származó, természetes eredetű összetevő. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint tisztítószer, hajkondícionáló hatású összetevő, valamint felületaktív anyag (segíti a kozmetikumok egyenletes eloszlathatóságát). Az összetevőt elsősorban bőrjavító, tisztító és savasító termékekben használják, mivel csökkenti a szeborheás és ekcémás tüneteket és szabályozza a faggyútermelést, de gyengédsége gyakran fordul elő érzékeny fejbőrre szánt hajápolási termékekben is.

Anti-bakteriális és gombaölő glycine biovektor.

Vízmegkötő, bőrjavító (skin conditioning agent) anyag. Kivonható növényekből, de előállítható mesterségesen is. Gyakran használják együtt tartósító összetevőkkel (mint pl. phenoxyethanol), mivel növeli azok antimikrobiális (mikroorganizmusok ( gombák, baktériumok) növekedését gátló)  hatását.

Szőlőcukor és („sima”) cukor erjesztésével előállított természetes eredetű, Ecocert által is jóváhagyott sűrítőanyag, mely segít abban, hogy a folyós termék sűrűbb, zselésebb állagúak legyenek.

Felületi hártyaképző anyag.