Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
Tvylvis
30 faktoros fizikai fényvédő arcra. Vízálló.
2019.05.12. 09:51
Fura, hogy még nem véleményeztem, pedig már a harmadik flakon lesz lassan üres. Egyértelműen ez lett a kedvenc fizikai fényvédős, natúrkozmetikum alapozóm. A kiszerelés nagy kedvenc, pont négy pumpálásnyi kell az arcomra, ezzel szerintem az ajánlott mennyiséget le is fedem. Közepesen sűrű, fehér színű krém, viszonylag könnyen eloszlatható a bőrön. Elsőre hagy egy vékony fehér réteget, de pár kenegető mozdulat után ez eltűnik. Elég gyorsan és jól beszívódik, bár hagy egy nagyon picit ragacsos érzetet és fénylő bőrt maga után. De ne gondoljatok valami nagyon zsíros dologra, inkább fénylik kicsit az arc tőle. Engem ez általába nem zavar a száraz bőrömmel, de ha épp úgy tartja kedvem, akkor teszek rá egy pici púdert. Sminkelni kiválóan lehet rá. Az újrakenéssel sincs gond, de anélkül is tényleg jó védelmet ad, szavam nem lehet rá. A bőröm világos, a pofim és a nózim nagyon könnyen leég, ha nem vigyázok. Egyetlen hátránya van a terméknek, bár ez minden fizikai fényvédőnél jelentkezik sajnos, hogy hosszú távon szárítja a bőröm, hidratáló kötelező alá még nyáron is. Így nincs vele gond, csak a nagy melegben valahogy nem kívánom a több réteg kencét a bőrömre. Mindettől függetlenül egyértelműen ötöst kap tőlem.