Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
anetta.filip
Melegítő hatású gél a kar, has, comb és fenék területein jelentkező cellulit okozta esztétikai problémák megelőzésére, hatékony kezelésére. Hőfejlesztő hatása révén helyi vérbőséget okozva serkenti a mikrokeringést, elősegítve a lerakódott zsír, a pangó folyadék és a salakanyagok kiürítését. Megelőzi az újabb folyadék és zsírlerakódások képződését, javítja a cellulit okozta bőrproblémákat, zsírégető hatású.
Illat- és színezőanyagot nem tartalmaz, parabén- és TEA-mentes. Professzionális használatra ajánlott.
2017.07.31. 10:39
Kb. 2 hónap alatt látványosan csökkentette a narancsbőrt, amit sporttal soha nem sikerült, persze nem tűnt el teljesen, de határozottan szebb a bőr, annak ellenére, hogy nem igazán diétáztam. Edzés alatt használatát nem ajánlom, mert nagyon erős, az ajánlott 20 percet is kínok között lehet kibírni, én edzés után (heti 3x 40 perc futás) kentem fel vékony rétegben, aztán fóliázás, 20 perc után zuhanyzás jéghideg! vízben. Érzékeny bőrre semmiképp sem javasolnám, mert tényleg nagyon éget, nekem olyan a bőröm tőle mintha leégett volna a napon, de egy két órán belül elmúlik a pirosság.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.