Hajápolók

Langhaarmädchen Intense Repair Hajolaj

4.3
Hozzáadva 2022.01.14.by

kissdzs

A kókusz és buriti olajat tartalmazó professzionális hajápoló csodás bársonyos puhaságot kölcsönöz a hajnak. Egyedülálló formulája "anti-frizz" hatással tökéletes kifésülhetőséget és optimális hővédelmet biztosít. Az eredmény teljes hosszában ragyogó haj.

Utoljára szerkesztve: 2025.03.02. 08:07 - 2025.03.01. 13:02

A hajam igénybe vett,száraz és töredezésre hajlamos. Sok hajolajat próbáltam már ki, de ez az egyetlen, amitől puha és egészséges lesz a hajam. Amellett, hogy gyönyörűvé varázsolja a hajkoronámat, az illata is mesés. Újravevős.

2025.01.09. 18:46

Hajmosás előtt használom (pre-poo kezelésnek). Jó pár pumpányit eloszlatok a hajamon (tövére nem) és hagyom legalább fél órát hatni. Az illata erős, de nem zavar, mert kimosódik. A hajam hihetetlenül puha és fényes. Olcsó, gazdaságos és könnyű beszerezni.

2024.11.30. 00:00

Kicsit félve vettem meg, mert pár olajjal már ráfaragtam, a többség túl sok volt az én hajamra (vékony szálú, sok de tartás nélküli , hosszú hajam van, festett, régebben melírozott) Az olaplex olaja lp sok, a revoxé kevés. Ez eddig jónak tűnik, remélem hosszú távon is beválik, illatra, állagra, hatásra is meg vagyok vele elégedve :)

2024.11.12. 10:56

Nagyon nagyon jó! Félve vettem meg, mert nagyon vékonyszálú hajam van, ez meg az üvegben elég sűrűnek tűnt (pl a Revoxos haj olajhoz képest) de nem nehezíti el a hajam (monjduk néha nehéz elég keveset kinyoni, mert 1 pumpálás nekem néha sok), nagyon puhává teszi a hajam, jól beszívja és megszűnteti a száraz, szálkás kinézetet. Ár-érték arnyban is szuper! Szinte mindennap használo, de szerintem így is nagyon skáig elég lesz.

2024.10.29. 22:37

Először vettem, de biztos nem utoljára! Az illata mesés, nem nehezíti el a hajat. Hajmosások között és hajmosás után is használom nedves hajra.

2024.10.20. 07:02

Nem nehezíti el a hajat, jó illata van és az ára is nagyon megéri. Fésülés előtt szoktam használni szinte minden nap!