Szérumok, Kezelések

• Ragyogást kölcsönöz a bőrnek
  • Gyorsítja a sejtek regenerálódását
  • Nyugtatja az irritált bőrt
  • Növeli a bőr rugalmasságát
  • Segít csökkenteni a finom ráncokat
  • Védi a bőrt a környezeti káros hatásaitól

Vegan

2019.07.24. 22:15

PR csomag részeként kaptam a márkától (ez nem fizetett vélemény, a márka nem ismeri ezt az oldalt, a véleményem teljesen őszinte). Imádom az összes termékük csomagolását, az összetevők mindig hibátlanok (az illóolajat leszámítva, de egyetlen egyszer sem irritált egyik termék sem, pedig a bőröm mindig jelzi pirossággal, ha valami nem tetszik neki), a márka filozófiáját tanítani kéne, a tulajdonos egy végtelenül kedves, értékes ember. Fantasztikus ez az olaj, különleges olajokból (is) áll. A görögdinnye és a golgotavirág olajak számomra újak (legalábbis eddig nem használtam külön ilyen olajat/olajkeveréket), már régóta ki akartam próbálni. Ez az olajszérum nagyon könnyed, gyorsan beszívódik, tökéletes nappalra. Az éjszakai olajszérumuk érezhetően nehezebb, lassan beszívódó állagú (az is beszívódik azért pár perc alatt). Próbáltam hidratáló alá, fölé, belekeverve, mindenhogy ugyanazt a harmatos kinézetet és selymes, táplált bőr hatást érem el, de én személy szerint a keverést preferálom, mert egyszerűen gyorsabb. :D Remélem kihoznak majd egy illóóolajmentes olajkeveréket is a jövőben, na akkor az 100%-osan tökéletes lesz, így csak 99. Imádom amúgy az illatát, a jázmin az egyik kedvencem. Hamar elillan, nincs sok benne, így aki nem szereti, az is tudja használni.