ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Passiflora Incarnata Seed Oil

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Májusialma, vagy észak amerikai golgota virág magjának az olaja. Kevés információ érhető el arról, hogy mire való a májusialma olaj a kozmetikumokban. A wikipedia szerint külsőleg égési sérülésekre, bőrgyulladás csökkentésére és a fájdalom csillapítására használják. A CosIng besorolása szerint bőrvédő (skin protecting) összetevő, az EWG pedig elzáró, hidratáló hatásról ír.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.