Theresia
Egységesíti a hibátlan fedést és a magas színvonalú ápolást. Teljesen ápolt ragyogó arcszín, bio jojobaolajjal és organikus shea vajjal.
A könnyed textúra, kombinálva magas szérum tartalommal, amely gondoskodik a bőr tökéles ápolásáért. Láthatóan szebb bőr- napról napra!
Színek: 10 Vanilla & Cream, 20 Caramel & Cream
2018.08.27. 16:55
Egyik kedvencem, igazi téli, hidratáló alapozó, nyáron sajnos leizzadom. Semmi fedése nincs, csak halványan egyenlíti ki a bőr színét.
2018.04.12. 09:39
Nagyon kellemes, könnyű, jó illatú termék, de alapozónak max nagyon kevés bőrhibával lenne oké. Arcápolónak, vagy primernek (azt nemtom, nem szoktam használni) talán jobb lenne, vagy csak önmagáért, for fun.
2018.03.11. 10:47
Elfogyott a BB krémem és sajnos hiánytermék is volt a polcokon. Kerestem egy másik terméket, ami hidratál és egységesíti az arcbőrt. Könnyű fedésű BB krémnek jobban elfogadnám a terméket, mint egy hibátlan fedést ígérő alapozóként. Felkenve valóban nagyon kényelmes viselet, egységesíti az arcbőrt, estig fent marad az arcomon. Mindennapi terméknek elhasználom. Kb. két hete használom minden nap, eddig kb. ugyannyi hidratáló került a kinyomott termékbe, mint alapozó. Ha ez végig így marad, lehet ezt fogom használni a bevállt BB krém helyett. Majd updatelek.
2018.02.28. 17:56
Akciósan vettem, hát annyit is ért. Még sosem találkoztam olyan alapozóval, aminek nincs fedése, de most sikerült kifogni. :D Olyan, mint egy óvatosan színezett hidratáló. Azért a két csillag, mert a szemem alá elhasználom hidratálóként.
2018.01.17. 12:44
Bevált, télen próbáltam ki, szépen hidratál, kiegyenlíti bőrtónust, többi alapozóval ellentétben miteszeres bőrön is használható, bőrt hagyja lélegezni.
2017.11.16. 11:17
Nekem egyáltalán nem vált be, olyan mintha arckrémmel kentem volna be magam, semmilyen fedése nincs, úgyhogy egy egész tubussal porosodik a polcon :D