Lattafa Khamrah EDP

3.9
Hozzáadva 2022.10.10.by

tzrn7u67

Fejjegyek: fahéj, szerecsendió, bergamott

Szívjegyek: praliné, datolya, tubarózsa, mahonial

Alapjegyek: vanília, tonkabab, mirha, benzoin, borostyánfa, akigala-fa

Vásárold meg külső partnereinktől.

2025.03.26. 09:16

Unisex, de számomra inkább maszkulin illat édessége ellenére is. Szerecsendió és faháj dominál; fűszeres édes illat. 3-4 óráig csíkhúzós, utána egyre jobban gyengül, 9-10 óra elteltével bőrközelből érezhető.

Utoljára szerkesztve: 2025.03.12. 09:17 - 2025.03.12. 08:33

Szinte mindenki jót ír róla,szóval én leszek az aki sajnos rosszat! Vakon rendeltem,minden vágyam volt hogy legyen egy ilyen parfümöm. Hiszen nagyon-nagyon sok kommentet olvastam róla, videókat néztem,mindenhol azt mondják hogy nagyon illatfelhős,finom illat. Hát finom illat,amíg az üvegben van...kifújáskor már nem igazán,illetve leszáradáskor egy időseknek szánt kölnire hasonlít. Illatfelhője egyenlő a 0-val. Nem tartós egyáltalán. Kifújom akár bőrre,akár ruhára nem marad rajta,kb 1 óra és elillan. Igaz most vettem,várni kell elvileg vele,hogy macerálódjon az illat. De nem hiszem hogy kedvencem lesz,később sem. Megbántam hogy megvettem,inkább mást vettem volna abból a pénzből.

2025.02.23. 12:33

Almás, szilvás fűszeres forralt borra emlékeztet az illata, nagyon szeretem. Főleg itthonra vagy szaladgálos napokon fújkálom, de már dicsérték meg az utcán is.

2024.12.20. 21:38

Én imádom 🥰 Vakon rendeltem, de nem csalódtam. Nekem baromi tartós, édes, különleges illat. A nyakamra is szoktam fújni, így a hajamon még napokkal később is érzem. Pár óra után nagyon krémes, vaníliás lesz a lecsengése , hosszú percekig szaglásztam honnan jön ez a finom, sütire hasonlító illat, mire rájöttem, hogy én vagyok 🤭

2024.10.21. 12:21

Nos hát..elsőnek borzalmasnak találtam, majd rájöttem, hogy nem az. Gyümölcs illat, talán szilva fűszerekkel. Hamar bőrközeli lesz de alapvetően fincsi őszi illat.

Utoljára szerkesztve: 2024.09.22. 12:38 - 2024.09.22. 12:08

Ez egy önálló illat, semminek sem a klónja! Őszi-téli inkább, de tavaszi napokon is simán fújható. Fahéjas-fűszeres almás pite illat, konkrétan karácsonyos, enyhén likőrös. Nagyon komoly vetítése van, nem válik bőrközelivé. Hagyni kell állni a fiókban pár hónapot, úgy az igazi, de ez minden arab illatra jellemző. Csodálatos alap-arab darab :)