Lip Smacker

Ár:   1090 Ft   Kategória:   Ajakápolók
Kiszerelés:   4 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Douglas, Clarie's, Müller   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: anett76, Módosítva: 2011. április 19.

Kiszerelés:   4 g
Lelőhely:   Douglas, Clarie's, Müller
Kategória:   Ajakápolók

Fantás ananászos ajakápoló Amerikából.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

prixi

2017. december 20.

A barátom vette nekem, de sajnos elhagytam. Nagyon szerettem addig, amíg meg volt. Puha lett tőle az ajkam, az íze nem volt mű. Kértem már egy masikat, olyan jo volt :D

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. december 20.

Kence123

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2017. augusztus 29.

Többi társával együtt ennek is jó íze és illata van.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2017. augusztus 29.

Többi társával együtt ennek is jó íze és illata van.

Closet

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2016. november 10.

Nekem nem tetszik az illata, emiatt nem nagyon használtam sajna, pedig hidratálásban azért nem olyan rossz termékek ezek.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. november 10.

Szaszmancs

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2012. május 29.

7 féle Lip Smackert használtam és mindegyiknek az illata meg az íze volt az erőssége,de szerintem hidratálásban sem rossz. Labellonál,meg Baleánál mindenképpen jobban működik,de nem a legjobban.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. május 29.