Lip Smacker

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Ajakápolók
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Douglas, Clarie's, Müller   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: anett76, Módosítva: 2011. április 18.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   Douglas, Clarie's, Müller
Kategória:   Ajakápolók

Fanta eper ízesítésű ajakápoló Amerikából.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

bibi24
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Száraz  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

xoxo007

Bőrtípus: Zsíros
2015. augusztus 20.

♡♡

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2015. augusztus 20.

♡♡

Evica

2013. július 1.

Íze és illata finom, ápolásban sem rossz :) Szeretem, de a szőlős Nálam jobban bevált.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. július 1.

Szaszmancs

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2012. május 29.

7 féle Lip Smackert használtam és mindegyiknek az illata meg az íze volt az erőssége,de szerintem hidratálásban sem rossz. Labellonál,meg Baleánál mindenképpen jobban működik,de nem a legjobban.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. május 29.

morning_glory

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2011. május 3.

Ajkat nem igazán ápol, sőt, talán még kicsit szárít is... De vicces a csomagolása, és jó az illata. Száraz / kiszáradásra hajlamos ajkakra nem ajánlom.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2011. május 3.