Lip Smacker Sprite
Ár: | 1090 Ft | Kategória: | Ajakápolók | |||
Kiszerelés: | 4 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Douglas, Clarie's, Müller | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: anett76, Módosítva: 2011. április 18.
Kiszerelés: | 4 g | |
Lelőhely: | Douglas, Clarie's, Müller | |
Kategória: | Ajakápolók | |
Sprite üdítőital ízesítésű ajakápoló Amerikából.
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
A fiamnak vettem egy készletet, amiben több ilyen üdítő-ajakápoló van, többek között ez a Sprite-os. Télen kicserepesedik a szája és arra gondoltam, hogy az édes és ismert-rajongott üdítős kialakítás majd rábírja, hogy használja.
Amikor bejött az erősebb hideg, mindkettőnknek pikkelyes lett az ajka. Kipróbáltam én is és megelepődtem, mert hatékony volt. Sikerült őt is rávenni, hogy bekenje a száját. Neki 1 alkalom után rendbejött, nekem kellett 2. Utcára nem használnám, mert fehér réteget hagy. Az íze elég erős, hamar bemászik a számba-kibírható, az illata kellemes, édeskés citromos limonádé. Szerintem ránk fog romlani, pláne, hogy van még 5 db más ízű a csomagban (bár azok hatását még nem ismerem). Egy 4-est kap, mert használ és a fiam, aki nehéz eset krém-ügyben, hajlandó volt kipróbálni.

Az illata valóban hasonlít a Sprite üditőre, de nagyon vékonyan érdemes felvenni, hogy szép legyen a szájon. Az ára picit túlzás kategória, de szerencsére fél áron jutottam hozzá, úgy meg nem volt rossz üzlet (: Nem hiszem, hogy újra fogom venni, mert kb. annyit tud, mint a Baleás sima ajakápolók, amik pár száz forintért kaphatóak :( A hidratáló hatása szerintem nem elég jó, lehet mikor jobb idő van elegendő, de télen semmiképp nem, szóval az illat nálam nem ér ennyit :D

Az illata nekem hasonlít a Sprite-ra, nagyon tetszett és szerettem, picit az íze is olyan. De tényleg fehér és nem mutat jól ha egy picit vastagabban van kenve.

Én akciósan vettem, az eredeti árát nem éri meg. Tényleg Sprite üdítő ital illata van, kissé fehéres lesz tőle az ajkam, tavasszal talán elég a hidratáló hatása, de télen nem sokat ér.

Nagyon szeretem ezt az ajakápolót. Az illata csodálatos, tényleg olyan mint a Sprite üdítő.
Nekem hidratál, igaz nem sokat. Bár a nagyon hideg, nagyon szeles időszakban tényleg semmit sem ér. Nyáron viszont nagyon szeretem használni, mert az illata nagyon feldob és mindig jobb kedvem lesz tőle.:)

Az illata nagyon finom, de nem hidratál kb. semennyit. Ad egy kis fehéres színt az ajkaknak, egyáltalán nem éri meg a árat. Nekem még a kupakba is beletört :(

Nagyon cuki és szép csomagolása van,de engem egyáltalán nem vett le a lábamról,őszintén szólva a csomagolásért és az illatáért kap 2 csillagot, viszont a hidratáló hatása számomra egyenlő volt a 0val :(

Nagy bevásárláson voltunk anyummal,amikor megpillantottam, errefelé nagyon ritka, a Rossmannban lehet kapni 1000ft-ért,de itt csak 300ft volt :O Gondoltam 300ft az semmi, Nincs íze, illata picit spriteos ,krémes puha állaga van, viszonylag hamar beszívódik,de nem hidratál eléggé. Többet nem vásárolom újra, "élmény"nek jó volt^^

Az illata miatt vettem meg, édes, citromos, de nekem nem a Sprite ugrik be először róla. Fehér színe van az ajkaimon, ami eleinte nem tetszett, de már nincs bajom vele. Jól hidratál.

Mikor megszagiztam, elkezdett folyni a nyálam :3 Édes, citromos illata van, de semmi íze, Viszont jól hidratál ;)