manobeka
Új generációs 5 éves fejlesztésű, krémes suzatén finish-ű, rúzs, amely krémes textúrájú és csillogó felületú, újratölthető és fenntartható tokban, parfümmentes és vegán.
8 árnyalatban kapható
Utoljára szerkesztve: 2025.04.08. 19:29 - 2025.04.08. 12:56
Az egyik legszebb rúzsaim egyike. Maga a tok egy igazi vintage darab, nehéz, szépen kidolgozva. A mongramomat gravíroztattam bele rendeléskor. Lisa, Audrey és Ashes of roses árnyalatokban van meg. Mind nagyon krémes, szépen fednek, könnyű velük dolgozni. Tartósak, nem kell folyton nézegetni a tükörben éppen mi a helyzet pl evés/ivás után. A barátnőim is rácsodálkoztak, milyen szépek na és persze a tok a monogrammal nagyon egyedivé teszi.
Utoljára szerkesztve: 2025.04.08. 19:30 - 2025.01.28. 17:05
Akkor megint leszek az első.Kétkedve rendeltem,már egy ideje nem rendeltem Lisa Eldridget,nem azért,mert bajom van vele,csak elmaradt. Ez egy fantasztikus rúzs.Az utántöltőit rendeltem,maga az utántöltő tok minősége is kiváló,olyan high-end érzés megfogni is. Nagyon szeretem az állagát is ami plussz pont,hogy a színekből szinte mindegyik jó és szerintem jól is áll mindenkinek,nemhiába fejlesztette Lisa 5 évig. A Simone,Lisa,Romy és az Audrey is nagyon jó színek ,valahogy olyan szépen egybeolvad a száj színével,nem harsog,nem feltűnő. Az Audreytől féltem a legjobban első ránézésre még ijesztő is a színe,de valójában ez sem telibe fed,hanem egybeolvad a száj színével,gyönyörű élénk mauvos-pinkes barackos lesz, ez lett a kedvencem. Csak ajánlani tudom,az egyik legjobb ár-érték arányú termék most a piacon.