Ezt a terméket már nem gyártják!

Lovely

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Rossmann   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: apolka, Módosítva: 2012. november 6.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   Rossmann
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Borostyan

fancsi25

2014. október 10.

Fehér van meg, egy húzásra nem eléggé pigmentált, de egész könnyű vele dolgozni, és javítható a megszáradásig. Összességében szeretem.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. október 10.

Bolvarin

2013. november 5.

Akció keretében vettem kb. 100 Ft volt, gondoltam ennyit csak megér. Hát pont ennyit ér. Eleinte többet használtam, nekem az ezüst csillogós van meg, de rendes vonalat nem lehet vele húzni. Aztán kezdtem hanyagolni, míg végül teljesen beszáradt.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. november 5.

agi.greendaygirl

2013. június 18.

most éppen ezüst csillámos van, ilyenből volt már több is, meg volt egyszer vmi fekete csillámos, az nagyon ronda volt
- kb. az üveg felénél beszárad, csomósodik
- az ecset nem ér le az üveg aljáig
+ szép, megfelelő mennyiségű és méretű csillám
+ jó ecset, könnyű vele dolgozni
+ nagy kiszerelés
+ gyorsan szárad és tartós
+olcsó

összességében nem rossz vétel, mivel amiket fodrászkellékesnél lehet venni kisebb kiszerelésű díszítők, ugyan ezt tudják, ugyanúgy a felénél beszáradnak, viszont ugyanannyiba kerülnek, szóval ez jobb, kár, hogy már nem gyártják..

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. június 18.

- kb. az üveg felénél beszárad, csomósodik
+ gyorsan szárad és tartós
+olcsó

KataaBabaa

2013. április 2.

Csillámos változatba futottam bele akciósan, én okos megvettem belőle harmat. Csináltam vele egy francia manikűrt, a fehér rész alatt húztam vele egy ezüst csíkot. Mikor lemostam az összes körmöm a csík mentén volt betörve. Én ilyet még az életben nem láttam, és nem is akarok. Borzasztó volt. Mérgembe úgy dobtam őket a kukába hogy még az üvege is eltört.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. április 2.

virike9

2013. január 1.

én nem fogok finomkodni... :D szerintem a csillámos változat használhatatlan vacak... kb kétalkalom után betonkeményre beszáradt, sz ecsete semmire se jó, díszíteni meg pláne nem. pirosas-ezüstös volt nekem... de nagyon nem volt szép felkenve, éz ez tényleg olyan mintha natur csillámporral vacakoltam volna :/ soha nem venném meg újra és a többi szín kipróbálásától is elvette a kedvem :/

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. január 1.

kakaska

Bőrtípus: Zsíros
2012. szeptember 30.

Nekem szimpla fekete van, megy mindenfajta lakkhoz. Mondjuk lassan szárad, de könnyű vele dolgozni. Viszont ha sokáig áll, hajlamosak az összetevők szétválni.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. szeptember 30.

dobi

2012. július 13.

Én sajnos csillámosat választottam.. Azt gondoltam, hogy fekete színű lakk ezüst csillámokkal, de igazából az egész csak csillám.. fekete és ezüst csillám de olyan hülyén néz ki.. csak akkor látszik, hogy fekete ha jó vastagon kenem, de úgy meg nem szárad meg sose. Az ecset az üveg feléig ér, nem is értem ezt hogy gondolták.. Újkorában jobb volt most még be is száradt kissé :D
Tehát jelenleg a fele van meg, de az ecset már alig ér bele és mivel beszáradt kezdenek jó nagy csomók lenni az üveg szájánál. Bocsi csajok de nagyon nem jött be nekem. Majd elhasználom üdvözlőlapok dekorálására :D Jobb ötletem nincs.. Azért adok 3 pontot, hogy ne húzzam le annyira, de igazából csak 1et kapna tőlem.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. július 13.

vándor

2011. december 31.

nagyon szeretem használni, mert precíz vonalat lehet vele húzni. Jó a pigmentáltsága, és elég tartós is .

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2011. december 31.

Csillagvirág

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2011. október 14.

Nagyon szép vonalat lehet vele húzni,gyönyörű éjfekete színe van nem "vizes".
Gyorsan szárad,ár - érték arány kiváló.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2011. október 14.

Nagyon szép vonalat lehet vele húzni,gyönyörű éjfekete színe van nem "vizes".
Gyorsan szárad,ár - érték arány kiváló.