Lovely BB Krém
Ár: | 1500 Ft | Kategória: | Sminkek arcra | |||
Kiszerelés: | 30 g | Bőrtípus: | Normál | |||
Lelőhely: | Rossmann | Bőrprobléma: | Egyenetlen bőrfelszín |
A krémet feltöltötte: kuklis.aniko, Módosítva: 2014. március 18.
Kiszerelés: | 30 g | |
Lelőhely: | Rossmann | |
Kategória: | Sminkek arcra | |
Bőrtípus: | Normál | |
Bőrprobléma: | Egyenetlen bőrfelszín |
- A kókuszolaj hidratálja és kisimitja a bőrt. A hyaluron sav ráncmegelőző hatású, az E vitamin öregedésgátló.
- Gyümölcskivonatot tartalmaz, mely gazdag C, B1, B2 vitamint, A vitaminokat, a PP vitamin regeneráló hatású.
- A zöld alga kivonat javitja a bőr tónusát.
- Megrepedt, hajszáleres bőrre ajánlott.
Na ez egy teljesen haszontalan termék! Egyrészt a kiszerelése is kisebb, mint a hagyományos BB krémeké, csak 30g, másrészt bár van némi fedése, egyáltalán nem tölti fel a pórusaimat, márpedig ez egy terméknél nálam alap. Némi színezett krém csak, ami pár óra után már foltosan kopik le a bőrömről.
Csak azért nem dobom ki, mert kifejezetten törekszem arra, hogy elhasználjam a megvett termékeimet, nem szeretek kidobni dolgokat. Hétvégére, boltba rohangálni még jó lesz.

Én többször is újra vettem ,mert ha egy könnyed alapot szeretne az ember akkor ez a legjobb ,a legjobb áron. Én úgy vettem észre ,hogy amikor felviszem és eldolgoznám kicsit csomósodik a termék ,nagyon furán néz ki ,de utána szépen el tudtam dolgozni és semmi baj nem volt vele. Ha szárazabb a bőrötök akkor főleg jó. Fedni annyira nem fed,inkább kiegyenlíti a bőrszínt ,tartósnak nem annyira tartós, de egy olcsóbb bb krémtől nem is lehet többet várni.

Egész jó az eredményt, amit el lehet vele érni, de nem tartós. Ellenben ár-érték arányban szerintem jó kis darab, fiatalabb tiniknek én kifejezetten ajánlom, mert vele jól lehet tanulni az alapozást :) Én pánikhelyzetben vettem, azóta se használtam el és nem is fogom újra venni, mert van nála jobb termékem.

Nagyon zsíros hatást hagy maga után, ráadásul nem is fed egy kicsit sem...olyan, mintha fel se kentem volna. A színe jó lenne, mert könnyen illeszkedik az arcom színéhez, de nagyjából ennyi pozitívumot tudok mondani róla.

Nekem nem vált be egyáltalán.
Ahogy kenem, csomósodik össze és foltos lesz az arcom. Egyáltalán nem fed.

Nekem nem vált be egyáltalán.
Ahogy kenem, csomósodik össze és foltos lesz az arcom. Egyáltalán nem fed.

Általában a mindennapokban használt sminkemhez ezt használom. Nincs nagy fedése, de mivel elég szép a bőröm ez is tökéletesen elég.

Igaz, hogy túl sok fedése nincs, nekem mégis bevált a mindennapokra. Mondjuk alapvetően (lekopogom) nincs problémám a bőrömmel, ennyi fedés is épp elég neki.

Nem olyan rossz csak nekem túl sötét. Nem fed nagyon viszont a bőrömet puhábbá teszi. Szürke hétköznapokra elmegy.

Nem a legjobb, a fedése kb 0, nekem a Nude árnyalat van meg belőle de az is világos!
Ne vegyétek meg sztem! :/

Ne vegyétek meg sztem! :/