Ezt a terméket már nem gyártják!

Lovely Crystal Strength Körömlakk
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Rossmann | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: apolka, Módosítva: 2016. március 27.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Rossmann | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Nagyon sok rétegben kellett felkennem ahhoz, hogy olyan színt kapjak, amilyen az üvegben... sajnos ez sokat levon az értékéből számomra.

Nagyon tartós lakkról van szó, olcsó, ár-érték arányban kiváló. Nekem az egyetlen problémám vele, hogy sehol sem találtam egy igazán élénk színt, no de ez nem von le a jóságából. :)

nagyon erős szaga van, egyébként egész szép de több rétegben kell felkenni, hogy megkapd azt a színt amire az üveg alapján számítottál.

Nekem egy lila volt,szép színe volt az üvegben,felkenve már kevésbé...Tovább ajándékoztam.

Imádom! Nekem egy lilás-gyöngyházfényű van. Villámgyorsan szárad, már egy rétegben felfestve is maradéktalanul fed, és az eddigi legjobb ecset, amit próbáltam - nem maszatol, nem csíkoz, álom vele lakkozni. Szóval nagyon ajánlom!

Azt kell mondjam, jelenleg ez a legjobb lakkom. Tükörfényű, jó az ecsetje, iszonyat tartós. Aranyszínben van meg, lábkörmeimre használom. Simán leveri a drága - agyonhype-olt - lakkokat. Nagyon-nagyon-nagyon ajánlom annak, aki tartós, olcsó és szép színekben kapható körömlakkot keres.

Nagyon jók, változatosak a színek! Sokféle színt ki is próbáltam már, és egyik se okozott csalódást! Ár-minőség arány megfelelő, megfelelő kiszerelés (nekem mindig sokáig elég), és nem pattog le olyan gyorsan! Fényesek is száradás után!

Szeretem, gyorsan szárad, kb. 2 éve vettem, és még mindig tökéletes az állaga.

Szeretem, gyorsan szárad, kb. 2 éve vettem, és még mindig tökéletes az állaga.

Már van vagy 3-4 éve,hogy használtam.Én nagyon szerettem,elég nagy kiszerelés,tartós volt az árához képest,rengeteg szín közül lehetett választani,és árban is tökéletes volt. :)

Bordós van meg. Az ecsete gagyi, és 3 réteg simán kell. Amúgy a színe szép, de nem valami tartós.