Lovely Dark Shine Körömlakk
Ár: | 486 Ft | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | 8 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Rossmann | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Rela6, Módosítva: 2020. május 22.
Lelőhely: | Rossmann | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Sötétben világító átlátszó körömlakk.
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Azért adok neki 4*ot mert sajnos gyorsan beszáradt, pedig szerettem. Nagyon szépen világított a sötétben! Én még a villany kapcsolókat is befestettem vele hogy éjszaka könnyebben megtaláljam :-D

Lehet, hogy amit én vettem az már egy jobban pigmentált kiadás, de rajtam csak úgy rikít a sötétben! Volt, hogy sötét körömlakkra kentem, volt hogy önmagában viseltem - igazából mindegy, mert nálam egyetlen réteg mindig elég. Egy forró nyári napon jobban feltöltődik, mint napfénymentes időszakban, ám ha lefekvés előtt fél percig zseblámpázom is tuti hogy reggelig világít, addigra mondjuk már kevésbé intenzíven. Valóban érdes a felülete, de ha ez valakit zavarna fedőlakkal megoldható.

Imádom!!! Gyakran csak önmagában használom, 2 réteg plusz egy átlátszó fedőlakk, hogy ne legyen érdes és matt. A rövid körmeimen akár 1 hétig is kitart. Mindig is szerettem az ilyen sötétben világítós cuccokat, legyen az bármi (kispárna, bögre, plüss stb), úgyhogy ezt is be kellett szereznem, és egyáltalán nem bántam meg :) Ha a mentazöld lakkom fölé használom, úgy egyenesen teliltalálat, szinte vibrál a sötétben!!! :)

Több réteg kell belőle, de másnapra érdes lesz és összeugrik az egész, be sem fedi a körmöt. Teljes sötéten kívül nem látszik hogy világít.

Nem sok értelme van ennek a lakknak, barátnőmmel poénból vettük meg, és mint a kislányok este elemlámpával töltöttük és nézegettük a sötétben :D Amit ígér teszi. Most már az unokahugomék használják. Én ehhez sajnos már "vén" vagyok. :)

Nem tetszik, kicsit mattos hatása van...Tényleg világít, de minden nap nem használnám

Jó fajta fedőlakk, bár nekem csak kb 3 nap látszik, hogy világít sötétben.

Jó fajta fedőlakk, bár nekem csak kb 3 nap látszik, hogy világít sötétben.

Vilagos lakkon probaltam eloszor, masnapra szepen kifenyesedett. Sotet lakkra is rahuztam, az annyira nem volt jo otlet. De az alapveto funkcioja, hogy vilagitson sotetben, tok jol mukodik. A szaradasaval sincs gondom, a regi brutalbudos Lovely lakkokhoz kepest az is egesz elviselheto.

Borzalmas... Miutan megszarad eleg erdekes a tapintasa., egybe lelehet huzni es nekem sajnos csak uv fenyben vilagitott :/

Szerintem nem olyan nagy cucc. Sok réteget kell felkenni (min 2) és akkor látszik ugy igazán. Érdekes tapintásu és nekem másnapra ugy mond felhólyagosodik és elkezd lepattogni. Nem rossz de is olyan nagy hűho

Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Újravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Kiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Imádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.