Körömlakkok, lemosók
Lelőhely: Rossmann

Lovely Erősen Regeneráló Hatású Körömápoló

Hozzáadva 2020.05.22.by

gabbancs

Hatóanyagokban gazdag tápláló hatású formula erősíti és regenerálja a körmöt. Rendszeres használata elősegíti a növekedést és javítja a köröm állapotát. Keratin tartalma megóvja a körmöt a rétegződéstől, egészséges szép felületet biztosít. A körömápoló védi a körmöt a külső, káros hatásoktól.

2017.06.23. 06:40

2 hónapos használat után írom a céleményem. Csoda ez a körömlakk!! Nagyon csúnyán repedezett, betört, lapokban jött le a körmöm nagyon gyenge volt. Nagyon szépen megerősítette, gyorsan megnövesztette a körmeimet. Ált. 2-3 naponta kentem újra, nagyon szép fényt ad neki. Mindenkinek csak ajánlani tudom mert nagyon nagyon jó!

2014.03.10. 20:02

Nagyon jó! Fura állaga van, szinte issza a körmöm, de a végeredmény szép és fényes. Az erősítő hatásában nem hiszek, de attól még szuper.

2013.11.30. 22:54

vettem egyet még akciósan, így megérte de nem az igazi, nekem nagyon hamar kopott és erősítőnek sem javasolnám

2013.11.11. 16:07

250Ft-ért egy csoda. Komolyan, nekem tök jól bevált! Az egyetlen probléma, hogy nagyon hamar sűrűsödik.

2013.09.15. 18:32

A Lovelytől még nem volt körömápoló szerem, muszáj volt egyet beszereznem :) Rá esett a választásom és eddig bejön amit kapok tőle, az az érzésem hogy valamit javított a körmeim állapotán. Azonban meglepődtem milyen gyorsan fogy és milyen sok lakkot visz fel az ecset ha nem vigyázok... Az üvegcséje extra nagyon bejön, tetszik hogy nem az a szokásos körömlakk üvege van :) Eddig öt pont, idővel jön az update :)

2013.07.24. 15:24

hamar kopik,hamar összesűrösödik,nem erősíti a körmeimet egyáltalán.pénzkidobás.