Lovely Glitter Eyeliner
Ár: | 999 Ft | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | 4 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Rossmann | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: violetpanther0128, Módosítva: 2019. november 11.
Kiszerelés: | 4 ml | |
Lelőhely: | Rossmann | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
A szemek csillogása valami olyan, amelyre minden évszakban szükségünk van. A váltakozó részecskékkel rendelkező Eyeliner tökéletesen megfelel társasági, vagy művészi megjelenés kialakításához. A termék tökéletesen elteríthető a szemhéjon. Az ecset lehetővé teszi nagyon pontos vonalak rajzolását.
A kollekcióban két, holografikus ragyogással rendelkező arany- és ezüstszínű termék található.
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Nekem az arany van meg. Belső szemzugba szoktam használni és imádom. Ott marad szinte tökéletesen nap végéig, gyönyörűen csillog, nagyon különleges hatást lehet vele elérni.

Nem tudtam elmenni emellett a termék mellett. Áruházi fényviszonyok között gyönyörűen csillog, és remekül érvényesül a holografikus hatás is. Kétféle szín változatban elérhető, én az ezüstöt választottam. A csomagolás egyszerű, olyannak mutatja amilyennek lennie kell. Állagra kissé talán vizes, de jól eldolgozható, szép íveket lehet vele húzni. Többször kell áthúzni a tusvonalat, különben egyenletlen lesz a fedése. Jól pigmentált, ami az ezüst színt illeti, sajnos a holografikus hatás háttérbe szorul természetes fénynél, illetve kompakt fénynél, izzó-, illetve LED világításnál hozza az elvártat. :) A termék információ erősen hiányos, sem a drogériában, sem a gyártó honlapján, sem a termék csomagolásán nem található meg, amit kissé furcsállok. Összességében nálam 4-et kap. Ha valaki esetleg beszámol az arany színváltozatról az szuper lenne :D