Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Kinyi
Kisimító szájfény modern tápláló és regeneráló formulával. A jojoba olaj, kollagén és E vitamin tartalmának köszönhetően sokáig nedvesíti, üdíti és ápolja szájat. Megszünteti a kicserepesedő száj hatását és biztosítja optikai növelését szike ingerenciája nélkül. A szájnak rendkívüli színt és szép fényt ad.
6 színben kapható
2018.06.09. 18:51
Az nr5-ös és nr2-es árnyalat van meg.Az 5-öset gyakrabban használom, az piros színű. A 2-es az halvány rózsaszín. A piros, mivel jobban látszik, sokkal tartósabb is. Ha lekopik a fény róla, a szín még rajta marad a számon sok ideig. Viszonylag tartós. Szerintem megéri az árát, de nem hiszen hogy újraveszem, ha elfogy, inkább más piros színű szájfényt szeretnék kipróbálni.
2018.05.25. 08:05
Tegnap vettem a Rossmann-ban, mert le volt értékelve 390 Ft-ra :) Nr. 5 a szín, nekem nagyon nagyon tetszik. Jó az illata, az állaga az íze. Nagyon sima tőle a szám. Az van ráírva vízálló, de egyáltalán nem az. Ettől függetlenül imádom már most, és újra fogom venni.
2017.10.30. 18:31
Semmi extra egyszerű szájfény nem tartós sima alap viszont hidratálónak kiváló
2017.03.21. 06:46
1es árnyalat, csodaszép, nagyon szeretem. Remekül hidratál, viszonylag tartós. Hosszú ideje az első szájfény amit szívesen használok.
2017.02.27. 17:13
Nekem az 1-es árnyalat van meg, ami valami csodás, színe is van, szép barnás, bronzos szín, és kellemes méretű csillámokkal van tele, szájfényhez képest tartós, olyan 3 órát, simán kibír, evés ivással, újrakenés nélkül:)
2017.02.25. 21:21
A Nr 1 szín van meg, ez egy kellemes nyári bronzos, kicsit csillámos szín. Az a jó benne, hogy önmagában vagy egy matt szín fölé fénynek is jó. Ennek nagyon jó az íze és az illata is.