Ezt a terméket már nem gyártják!

Lovely Matt White Körömlakk
Ár: | 649 Ft | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | 8 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Rossmann | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: fairyfelicita, Módosítva: 2020. május 22.
Kiszerelés: | 8 ml | |
Lelőhely: | Rossmann | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Krétás-matt hatású körömlakk
Ez valami vicc? Suru a festek, vacak az ecset, 3 reteg utan is csikos es ugy nez ki mintha hibajavito lenne.

Mivel matt, ezért kicsit sűrűbb, de nem nehéz kenni. Gyorsan szárad, teljesen mattra. Nekem kellett belőle a 2 réteg. Tartóssága teljesen átlagos. Az állagából adódóan jól lehet vele nyomdázni. Úgy vettem észre, kicsit nehezebb lemosni, de erre a jelenségre nem tudok épkézláb magyarázatot adni. Összessegében szeretem.

Nagyon szép színe van, de szinte kívánja a díszítést, nagyon jól lehet nyomdázni is rá.

Gyönyötű tiszta fehér színe van, teljesen mattra szárad, szinte azonal, de közepes terhelés mellett maximum 3 napot bír kopás/pattogás nélkül