Ezt a terméket már nem gyártják!

Lovely Moulin Rouge Körömlakk
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Rossmann | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Blame, Módosítva: 2016. augusztus 3.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Rossmann | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Nekem egy rózsaszín csillámos van, jók a színek, sokáig fent is marad! Én hülye meg azt hittem, hogy rózsaszín körömlakk csillámokkal..hát nem..átlátszó, rózsaszín csillámokkal.. :D :( De így is jó, viszek fel egy réteg rózsaszínt,ami passzol ehhez, és jön ez a kis lakk! :)

Csak a tartósságára lehet panaszunk. Nekem is a piros alapban ezüstös picike csillámos van meg és nagyon imádom. Nekem fed egy rétegben is, de kettővel az igazi, gyorsan szárad és szerintem gyönyörű a színe. :) Oké, lepattog 2 nap után,de én már ehhez annyira hozzászoktam az ilyen olcsóbb lakkoktól, hogy igazából már nem is számít. :)

100-200 forintért vettem, narancssárga és egy másik, piros csillámos van benne-egynek elmegy, de teljes áron nem vennék

Nekem egy piros csillámos (szerintem) fedőlakk van meg innen...átlátszó trutyiban rengeteg piros illetve némi aranyos-piros csillám...csodásan kiemeli a pirosas/bogyós árnyalatú lakkokat, valamint a nagyon sötét színeket is....
A tartóssága nem a legjobb mondjuk, de az ára nagyon kedvező volt...szerintem abszolút megérte, nagyon szeretem...:)

Nem a tartósságáról híres, viszont akciókor annak idején betáraztam a piros árnyalatú lakkokból :)

Szép élénk színei vannak, és tartós :)

Szép élénk színei vannak, és tartós :)

A 15ös van meg, két rétegben fed és csodás a színe: apró csillámokkal icipicit érdekesebbé tett Ferrari-piros. Imádom! Egy csillaglevonás csak azért, mert fedőlakkal együtt is túl gyorsan (mosogatással már másnap) pattog :(

Pont a képen látható piros árnyalat van meg nekem ebből a szériából. A színe valami csodálatos, nem szimpla piros, hanem bordós egy picit, de csak nagyon picit. Szóval a lényeg hogy a színét imádom, viszont még fedőlakkal is lepattog a körmeim vége másnapra :(

Nagyon jó nekem ezüst csillogós van és nagyon tetszik szépen fed 1 rétegen is! Az egyetlen hibája hogy nagyon nehéz lemosni.

A színek szépek, de sok réteg kell belőle és nagyon lassan szárad. Nem is tartós, szóval nem érte meg.