Ezt a terméket már nem gyártják!

Lovely Must Have Naturalist Körömlakk
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Száraz | |||
Lelőhely: | Rossmann | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: eda, Módosítva: 2020. május 22.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Rossmann | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Bőrtípus: | Száraz | |
Természetes stílus
A Must Have Naturalist szériát azon hölgyek számára készítették, akik a természetes árnyalatokat helyezik előnybe.
Az akciókor kettőhöz jutottam hozzá, tetszik a kis üvegcséje, a színek szépek, a száradással sincs gond és tartós is alaplakkal.

A pisztáciaszínűt vettem meg én is. Megfelelő az állaga, könnyű vele dolgozni, aránylag gyorsan szárad, csak sajnos otthon jöttem rá, hogy egyáltalán nem illik a bőröm színéhez a választott árnyalat.
A saját hülyeségem miatt természetesen nem vonok le pontot. :)

A saját hülyeségem miatt természetesen nem vonok le pontot. :)

Világoskéket vettem nagyon akartam egy kék lakkot már. Életem legnagyobb csalódása ez a lakk!
Akciós volt, gyorsan otthon ki is próbáltam. Alaplakkra első réteg fel, egyenletlen lett, ahova felvittem ott vastag lett és utána onnan le is vette. Az ecset merev és túl keskeny. Egy körmömre nagy nehezen sikerült feloperálni. 2!!! órát hagytam száradni (olvastam addig) majd mintha friss lenne le lehetett törölni!
Kipróbáltam alaplakk nélkül, még rosszabb volt. Aztán kipróbáltam pöttyözésre, akkor se száradt. Papírlapon viszont kb 15 perc alatt gyönyörű lett! Édesanyám is kipróbálta, órák múlva is le lehetett törölni nyom nélkül.

Nekem a pisztácia színű van meg. Az ecset túl kemény, rugalmatlan, a lakk túl sűrű. Long story short, nem tudtam szépen felvinni.
Lehet, hogy egy selejtet fogtam ki, de én 1-nél többet nem adhatok!

Lehet, hogy egy selejtet fogtam ki, de én 1-nél többet nem adhatok!

A képen látható színben van nekem, a glam style-hoz képest szerintem lassabban szárad és az állaga is mintha hígabb lenne. Tartóssága és ára rendben van.

Akciósan vettem két db-t is, Nr. 7, Nr.10, nagyon tetszenek, fedőlakkal nagyon fényesek. Átlagos szerintem a száradási idő, fedőlakkal használtam és nekem tartósnak bizonyult.

Két rétegben szép színe van, viszont nagyon-nagyon lassan szárad. Tartóssága átlagos.
Update: +1 csillag, mert ugyan haragudtam amiért extra lassan száradt, de megéri, mert már 6 napja van rajtam, és még mindig teljesen tökéletes, szóval a tartóssága nem átlagos, hanem nagyon jó.

A képen látható árnyalatot vettem meg. Gyönyörű a színe, két rétegben nagyon szépen fed. Nekem tartósnak is bizonyult, könnyű kezelni is.

Egy nefelejcskék színűt halásztam az akciós kosárkából, régóta akartam ilyesmit. Sajnos három réteg is kell belőle és kicsit lassan szárad, tartóssága sem kiemelkedő, de színügyileg akkor is nagyon szép. Legyen egy meg-nem-érdemelt hármas.

Van egy kék színű 17-es.Nem túl tartós sajnos.Több rétegben kell felvinni, egyben nagyon kis halovány lenne.