Egyéb kozmetikumok

4.8
Hozzáadva 2018.12.20.by

oszibarack

70 g

"Mindenkinek jól jön egy kis tündérpor karácsony idején! Hints egy keveset a bőrödre ebből az édes, csillámló, rózsaszín porból, és frissnek fogod érezni magad, bármi történjék. Ha valami igazán különlegesre vágysz, lefekvés előtt szórj belőle az ágyneműre is."

2024.11.20. 08:48

IMÁDOM!! Gyönyörűen csillog ha rákénem a bőrömre (sminkkent vagy testre buliba/ csajos estéhez tökéletes!!) es mesésen illatozik, nem tolakodo. Ágyneműre is szórom, reggel enyhén marad rajtam csillám, melengető kellemes az illata, engem nem szárít. Szárazsamponként is szoktam használni, ad egy kis volument, néha csak beletúrom a hajamba, hogy illatozzon. 3500 körül van az ára, kicsit húzós, de sokaig eleg es valoban külonleges darab, nekem mindig jobb kedvem lesz tőle.

2024.02.27. 07:39

Egy picike tégellyel kaptam vásárlás mellé, eszméletlen illata van, nagyon bájos, unikornisos és szinte infantilis, de nem tudom elsüllyeszteni egy szekrény mélyére, pedig amúgy semmi másra nem használom, mint néha szaglászni. Nem praktikus, magamnak biztos nem vettem volna meg mert nincs rá olyan felhasználási mód, amit magamon el tudnám képzelni, de valóban cuki.

2021.02.05. 18:24

Valóban vattacukor-világba repít az illat és a csillám ezzel a hintőporral. Ár-érték arányban szerintem az egyik legjobb Snow Fairy termék, hiszen nagyon sokáig kitart. A 13 hónapja vásárolt üveg szűk félig van úgy, hogy még másnak is ajándékoztam belőle egy kicsi tégellyel. Olykor smink-kiegészítőnek is használom szemhéjra, kulcscsontra, dekoltázsra. Néha egészen picit szemcsés érzést hagy a bőrön, valószínűleg a csillámpor miatt.

2018.10.05. 17:12

Vééégre kapható!!! 😍😂😍😂😍 Öröm és boldogság, tusi, testkondícionálló, ez a jó kis "varázs" por, és a végén a testpermet!!! Újra gyerek vagyok! Imádom! 💕😘💕

2017.08.25. 13:08

Bájosan csillámos, édes és cuki illata van :) Sajnos nem túl olcsó, de sokáig elég.

2017.01.17. 22:42

Tehát: Snow Fairy tusival megfürödtem, a testkondícionálóval bekentem magam, majd ebből (az amúgy minden értelmet nélkülöző, de most komolyan fullcsillámos hintőpor? miért vettelek én meg téged? -jójóféláronvoltál-) a csillámcsodából is paskoltam magamra egy keveset. 1 perc elteltével: Basszus, ezt tuti 5 éves kislányoknak gyártották. 5 perc elteltével: Hmm.. De igazából még az ágyneműre is, ha szórnék egy kicsit. Csak az illata kedvéért. Biztos jobbat alszom majd. Ühüm.10 perc elteltével: Mániákusan nézegetem a csillogó csülkeimet a tükörben, és szagolgatom a karom. Talán a hajamba is szórok egy kicsit.30 perc elteltével: FAIRY DUSTOT MINDENKINEEEK! 😍Most várom az unikornisokat és a szivárványon táncoló koboldokat, mert az tutifix, hogy én lettem a Tündérkeresztanya.