Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
Suwun
"A színjátszó csillámmal teli tömböcske arany, zöld, bíbor és ezüst fényszikrák sokaságával ajándékozza meg a bőröd. Egy simítás, és máris ott a fénydísz! És ez még nem minden, hiszen ahogy az illipe- és cupuaçuvaj megolvad a tested melegétől, gyengéd bőrlágyító hatásával kényeztet, miközben a mandula, a grépfrút és a bergamott fergetegesen gyümölcsös illatfelhőjével vesz körül. Ha hajnalig tartó buliba készülsz, mindenképp próbált ki a Goth Fairyt. Óriási sikered lesz, mert a színjátszó csillámdísz kiemeli egyéniséged tündéri oldalát."
2017.01.16. 20:28
Ez a termék a lush halloweeni kollekcióját ot tartozott, én a karácsonyi leárazásban vettem meg. Elég egyszer áthúzni a bőrön és csillog az egész, szerintem akár highlighterként is használható. Én úgy döntöttem, hogy elteszem nyárra mert a napfényben még szebben fognak csillogni a kis csillámok :) ja és az illata tipikus lushos édes, de nagyon finom :)
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.