Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

4.3
Hozzáadva 2011.06.23.by

csepelia

75g

A száraz bőrt kakaóvaj, banán, avokádó és sheavaj rétegével lágyítja meg. Sőt annyi ajándékpuhító összetevő van benne, hogy a bör hálás lesz érte. Királyi aromák áradnak belőle: citrus és szantálfa (ez nyugtatóan is hat), rózsa és fenyő, mind megtalálható ebben a termékben, hogy bőrünk pompásan érezze magát.

2020.04.04. 11:46

Jól hidratál, szeretem, hogy zuhanyzás közben el tudom intézni a hidratálást, nem kell utána kenegetnem magam. Nagyon jó illata van. Sajnos nagyon gyorsan fogy, ezért csak 4 csillag.

2017.11.23. 22:25

Nem tudom, én mit csinálok rosszul, de nekem iszonyatosan gyorsan fogy. Ahhoz, hogy tartós, kellemes hidratáltságot biztosítson minden este használnom kell és így nagyon max egy hétig tart ki. Amúgy nagyon szeretem, de ennyit azért nem ér... Az ára miatt a 3 csillag.

2017.05.28. 20:26

Anyukámnak vettem ajándékba, Ő nagyon imádja, és mondta, hogy próbáljam ki. Az eddigi legjobb testápoló, amit próbáltam. Fantasztikusan hidratál, és imádom az illatát. Tuti, hogy magamnak is beszerzek egyet.

Utoljára szerkesztve: 2017.05.28. 20:08 - 2017.05.28. 20:07

Nagyon durva ez a termék, télen nálam mostantól alap darab lesz. Tényleg annyira tömény mintha rendes vajat kennék magamra, hiába is öblítem le magam utána, semmi nem jön le belőle mert annyira ragaszkodik a bőrhöz, cserébe rettentően jól hidratál, esténként használom, reggelre megteszi a dolgát. Nem úgy, mint a testápolók általában, nálam nem hagy maga után ilyen kis selymes érzést, mint egy átlagosan jó testápoló, hanem úgy érzem mélyebb rétegeiben is egyszerűen rendbe hozza a bőrt. Nekem hideg időben mindig elkezd viszketni a lábszáram és még 1-2 random helyen a bőröm, ezt tök jól kezelte ez a termék.Nem kell napi szinten használni, egy téli szezont kb kibír, ha módjával használom, akkor amikor tényleg szükség van rá, így az ára is megéri. Az illata is kellemes, tompa vajas-banános, a szokásos erős Lush illatokhoz képest nagyon baráti.

2017.01.08. 19:09

Mindig van itthon belőle. Sajnos gyakran küzdök ekcémával, nagyon sok mindent kipróbáltam már de ez eddig a legjobb. Pár nap alatt rendbe tudja tenni a bőröm.

2016.05.06. 21:19

Szerintem a fürdés utáni testápolóknak az a lényege, hogy még több nedvességet vigyen be a bőrünkbe, a pancsolós vizünkkel karöltve. Nekem abszolút bejött úgy, hogy utána öblítettem még egyszer, olyan kellemes bőrérzet van utána, hogy csak nnna! :)Illata kellemes, hasznos, kiadós, csak jókat tudok róla mondani.