Lelőhely: Lush márkaboltok, online

Lush Sun Parfüm

Hozzáadva 2018.05.22.by

menczobeata

30 ml és 100 ml

"Egyszerű, derűsen citrusos, kölnis illat. Egy fénysugár a téli szürkeségben. A pezsgő édesnarancs és mimóza aromája áttör a szantálfa illatán, hogy mosolyt fakasszon az arcodon és életet vigyen a lépéseidbe. Ha szükséged van egy kis biztatásra, megtaláltad a megoldást."

5990 Ft és 10 990 Ft-tól

2023.06.03. 13:46

Alapvetően nem vagyok oda a Lush-ért, mert annyira kilóg a kapitalista lóláb, miközben tolják a zöld-fenntartható-szolidáris-stb. dumát, hogy attól hajlamos vagyok kicsit bedühödni.De legfőképpen az dühít, amikor az orromnál fogva vezetve mégiscsak bemegyek a boltjukba, ahogy ma is, hogy kicsit illatolgassam a parfikat.A Sun szépen illeszkedik is ebbe a Lush-filozófiába: sokat ígér és nevetségesen keveset ad. Szerintem ilyen névvel nagyjából bármit el lehet adni tavasszal a napfényre, melegre kiéhezett embereknek, miközben az egész egy pici narancsillat, mint amilyen a kezem illata, ha narancsot bontok, és minimális fásság valahol hátul, szóra sem érdemes szillázs és tartósság mellett. Viszont ez nem olajos állagú, mint a Pansy, ez mellette szólhat, legalább nem keni össze a ruhát.

2022.06.20. 06:27

Az ember magára fújja érezni kb 10 másodpercig és teljesen elillan az illat. Ezért a 30ml üvegért 8000et kiadtam úgy, hogy még az olcsóbb társai szintjét sem hozza, még pedig azt, hogy bármilyen illata is legyen.

2019.08.03. 18:59

Bár tovább tartana az illata, mert maga a boldogságom ez az illat. A nyaram a zúgó esőben, a társaságom esti sétàimon.

2019.06.13. 10:02

Ezt a beszerzést sajnos megbántam. :( Annyira megtetszett az illata, hogy KM csekkolás nélkül megvettem. Még a bevásárlóközpontban ért az arculcsapás, hogy ez az illat elillant. Kb. 20 perc után... Reménykedtem, hogy csak a teszter ilyen, de nem. Ez sajnos egy akármilyen dezodor szintjét sem éri el nálam tartósságban. Sajnálom, mert eddig minden Lush parfümöm szuper tartós volt. Kidobott pénz, nem is kevés. A márka szeretete és az illat szépsége miatt 2 pont.

2019.05.01. 19:10

Imádom a citrusféléket minden mennyiségben, ezért vettem meg ezt a parfümöt innen a Krémmániáról, így olcsóbban jutottam hozzá, mintha a Lushtól vettem volna meg. Sajnos a tartóssága nagyon-nagyon gyenge. Az én bőrömről kb 1 óra alatt teljesen elillan. Más se érzi, nem az orrom szokik hozzá. Remélem meg tudják oldani, hogy tartós is legyen, mert az illata nagyon szuper.

2019.04.23. 13:37

Szeretem a könnyű citrusos illatokat, ez a termék pedig ezt hozza. Fújás után citrom, majd szépen átmegy narancsba- olyan, mintha friss narancsot pucolnál, és az illóolaját szétkennéd. Nem erős illat, hanem visszafogott, finom. Rajtam pár óráig tartósnak bizonyult, de a nap második felében újra kell fújni.