MAC 182 Buffer Brush
Ár: | 56,5 euro | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Douglas, szaküzletek, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: vanett, Módosítva: 2015. december 11.
Ár: | 56,5 euro | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Douglas, szaküzletek, online | |
Kategória: | Ecsetek | |
Dóm alakú, kecskeszőrbőr készült, extra puha ecset porok eldolgozásához.
Nekem az első ami eszembe jut erről az ecsetemről, hogy nagyon jól néz ki és cuki, hogy megáll a saját lábán:) Nem hittem, hogy ilyet fogok írni egy ecsetről, de ez már szinte túlságosan tömör. Elolvastam az előttem írókat és ásványi alapozóhoz valóban nagyon jó lehet, de azt én nem használok. Személy szerint akkor nyúlok hozzá, amikor nincs kedvem kinyitni az ecsettartót... komolyan. Ilyenkor pirosítok és púderezek vele. Hát így vagyunk.

Nagyon szeretem, de a magas ár miatt csak 4/5. Biztos vagyok benne, hogy barátságosabb árfekvésben is lehet találni hasonló teljesítményű ecsetet. Kontúrok eldolgozására, illetve időként (ha szebb a bőröm és kevesebb fedés is elég) ásványi alapoző felvitelére használom, és mindkét célra nagyon jól bevált. Nekem az első használatkor kihullott jó pár szőrszál, de azóta egy sem, pedig sokszor volt mosva.

Londonból hozattam, de pont múlt héten láttam, hogy már itthon is árulják. Én nagyon megszerettem, arra szoktam használni, hogy miután felvittem a kontúrt, biztosra menjek abban, hogy rendesen el legyen dolgozva. Ezt követően felrakom a pirosítót és a highlightert, majd még egyszer végigfutok a területen, hogy tényleg minden szépen össze legyen dolgozva. Emellett a bronzosítót (óvatosan) is ezzel viszem fel. Nekem ezekre a feladatokra ennél jobb nem kell. Minőség MAC minsőgé, nem hullik, nem potyog, nem hagy csíkokat, meg semmi ilyen cukiság, pedig már több mint egy éves, ami azt jelenti, hogy 50+ alkalommal volt mosva.