MAC

Ár:   6600 Ft   Kategória:   Sminkek szájra
Kiszerelés:   2,7 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Douglas, szaküzletek, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: wishes, Módosítva: 2016. október 15.

Kiszerelés:   2,7 g
Lelőhely:   Douglas, szaküzletek, online
Kategória:   Sminkek szájra

Egyesíti a Cremesheen rúzsokat és a Lipglass szájfényeket. Puha, nem ragadós, könnyen hordható állag.

12 árnyalatban kapható.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

VÁSÁROLD MEG

Ár: Ajándék vásárlás mellé , Eladó: alexandra326
Állapot: 3/4-ig van, Helyszín: Budapest, VII. ker., fizetés: Személyesen vagy postán/Foxposttal

Borostyan
Újonc  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Isabell

2020. július 15.

Egy nagyon szép nude árnyalatban van meg nekem es ugyan nem használom napi szinten de szerintem nagyon jó szájfény. Kellemes a viselete, csak ajánlani tudom. :)

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. július 15.

topsminkotti

Bőrprobléma: Bőröregedés
2019. július 29.

Ez egy nagyon könnyű, kényelmes viselet. Én sokat használom. Valóban nagyon natúr hatású, sokkal kevésbé intenzív, mint az üvegben, de én ezt nem is bánom. Viszem magammal, ha lejön újrakenem. Szépen kopik, nem lesz foltos.
Kedvenc szín: Natural Flare (natúr, barnás szín)
Van még és néha viselem is: Boy Bait

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2019. július 29.

Kedvenc szín: Natural Flare (natúr, barnás szín)
Van még és néha viselem is: Boy Bait

nika117

2016. április 11.

Nagy csalódás volt. A színe szép, de felkenve mégsem olyan mint az üvegben. Egyáltalán nem tartós és ragad tőle a szám. A hatod ennyibe kerülő Avon szájfényem ezerszer jobb, pedig szeretem a MAC-et....

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. április 11.

szeliger

2016. március 17.

Sweet Tooth árnyalatban. Szeretem ezt a szájfényt, de valójában mindenben lehetne egy picit jobb. Lehetne tartósabb, mert egy, max. két óra múlva már sehol sincs nyoma a számon. Hidratálhatna jobban, mert ugyan kimondottan nem szárít, de este azért kihagyhatatlan az ajakápoló használata az egész napos viselése után. Ragadhatna kevésbé és lehetne egy kicsit olcsóbb is ezért a puritán csomagolásért. Nem illatmentes, engem a vaníliára emlékeztet az illata. A színe az én bőrtónusomhoz telitalálat, tavaszi, futkározós, nappali darab. Most éppen a kedvenc szájravaló, szinte mindig ezt teszem fel, de a csodaszer kategóriát nem üti.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2016. március 17.

Vikucka

2015. augusztus 20.

Deelight árnyalata van meg nekem. Imádom. Nagyon szép, pont illik az ajkaimhoz, annyira, hogy nem kirívó, nem természetellenes. Amúgyis a szájfényeket jobban preferálom a rúzsnál. Kicsit szokatlan az állaga, mondhatám azt is, hogy tömörebb. Szépen hidratálja a kiszáradt ajkaimat.
Nem csalódtam benne, ha elfogy újraveszem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. augusztus 20.

Nem csalódtam benne, ha elfogy újraveszem.

drzoerose

2015. május 17.

nekem egy limitált kiadású narancs volt meg
nem tudom,emberek hogy képesek létzni szájfényben
örök rejtély marad

gyönyörűen pigmentált volt,de akárhogy próbáltam tartósítani,mindig lejött...
meh

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. május 17.

nekem egy limitált kiadású narancs volt meg
nem tudom,emberek hogy képesek létzni szájfényben
örök rejtély marad

gyönyörűen pigmentált volt,de akárhogy próbáltam tartósítani,mindig lejött...
meh

Lilu

Bőrtípus:  -
Korcsoport:  -
2015. március 25.

A right image árnyalatút vettem meg 200 Ft-ért, teljesen véletlenül akadtam rá egy amolyan "kacatvásáron". Nagyon finom illata van, és a színe is elég szép, szóval nekem bejövős.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2015. március 25.

bobekecske

2014. március 19.

A kedvenc fajta MAC szájfényem, nagyon kényelmes viselet és szép (és nem csillámos) színekben kapható. Nekem pont annyira erős a fedése, amit még szívesen viselek, akár tükör nélkül is merem használni az enyhébb színeket.
Ugyan nem hidratál de nem is szárít. Nagy előnye hogy valóban olyan színű és állagú, mint amilyennek a tubusban tűnik.
Az illatát is nagyon kedvelem.
Mennyiségre kevesebb, mint a hagyományos MAC Lipglass űrtartalma, de nekem így se fogyott el túlságosan gyorsan.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. március 19.

Az illatát is nagyon kedvelem.

zizitim

Bőrprobléma: Bőröregedés
2013. március 21.

Nagyon szép színekben kapható, tényleg inkább krémes, mint ragadós, tartóssága szerintem átlagos. Az én számat sajnos szárítja, ezért csak négyes. Pedig imádom a MAC-et.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. március 21.

Petronella

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2013. február 21.

Nagyon szeretem a Mac szájfényeim, pont jó az állaguk és hatalmas a választék:) Swatchokat és bővebb véleményt olvashattok itt nálam:

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. február 21.