MAC

Ár:   18 100 Ft   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   10 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Douglas, szaküzletek, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: szeliger, Módosítva: 2022. január 25.

Ár:   18 100 Ft
Kiszerelés:   10 g
Lelőhely:   Douglas, szaküzletek, online
Kategória:   Sminkek szemre

"Íme, a pigmentek ereje. Emeld ki tekintetedet tíz gazdag, erősen pigmentált, préselt púderrel egy palettában, melyet Rosalíaval közösen alkottunk meg. Ezek a természetes és fémes árnyalatok többféle finishben tartanak ki egész nap, valamint nyolc órán át nem peregnek. Az eredmény: erőteljes színhatás, mely egyenletesen vihető fel, jól eloszlik, és nedvesen vagy szárazon is használható. Különleges tervezésű rubinvörös és aranyszínű logóval ellátott csomagolásban."

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

VÁSÁROLD MEG

Ár: 8000 , Eladó: minimancs
Állapot: többször használt, Helyszín: Pápa, fizetés: fizetés banki átutalással, szállítás foxpost-al
Ár: Csere , Eladó: anette0118
Állapot: 1-2 szer próbáltam, de csak 1-1 színt, Helyszín: Sopron, fizetés: Posta

Borostyan
Újonc  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

szeliger

2022. január 25.

Piros papírdobozban érkezik a hasonlóan piros paletta. A fedél mágnesesen záródik, kívül a piros felületen csupa különböző méretű R betű, dombornyomással. Belül a fedélen szép nagy tükör, műanyag fóliával védve. Egy másik, merev átlátszó műanyag lapka védi a festékeket is, erre rányomtatták a különböző árnyalatok fantázianeveit. 5 matt és 5 metálos színt tartalmaz a paletta.
A mattok nagyon szépek, könnyű velük dolgozni, jól satírozhatóak. Egyáltalán nem poroznak, én a MAC két klasszikusával, a hagyományos (nem szintetikus szálú) 217 és 239 ecseteivel viszem fel őket. Az árnyalatok jól passzolnak egymáshoz, ezzel együtt örültem volna, hogy ha egy sötétebb, csokis árnyalat is helyet kap a színek között. A metál festékek is rendben vannak, nem potyognak, szépen ülnek a helyükön a nap végére is, ezeket ujjbeggyel szoktam feltenni.
Ha ki kell emelni két színt, akkor a kedvencem a metálból a Melaza (alsó sor bal szélső) és a matt Café con Leche (alsó sor, jobbról a második), egy klasszikus, alapozós szín. A fotókra sajnos nem lehet hagyatkozni, talán még egy színhelyes fotót sem láttam erről a termékről, és azzal is számolni kell, hogy a szemhéjon is más árnyalatot mutatnak a festékek, mint a tégelyben.
Összességében elégedett vagyok vele. A színhatás világosabb, barackosabb, mint azt eredetileg gondoltam. A meleg színek ellenére a kékszeműeken is jól mutat a festék, nagyszerű komplementer árnyalatok vannak benne, a szemek világítanak.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2022. január 25.