Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
2025-ben megújult változat!
"Frissítse fel arcbőrét és hosszabbítsa meg sminkje élettartamát. A MAC Cosmetics Fix+ Original Setting Spray hidratáló hatású fixáló spray felfrissíti és fixálja a sminket, és azonnali frissességet kölcsönöz a bőrnek. A rendkívül könnyű fixáló megbízhatóan védi bőrt a kiszáradástól, nyugtatja és egész nap ragyogóvá varázsolja. Ismerje meg ezt a többfunkciós csodát, amely biztosítja, hogy bőre minden helyzetben hibátlan megjelenésű legyen."
2025.03.17. 18:18
Alapvetőnek kellene lennie, minden sminktáskában! Sminkelés előtt és nap közben egy utazó mérettel szoktam felfrissíteni a sminket, úgy hogy a reggeli fixálás egesz nap tart, de a bőröm nagyon hálás tud lenni egy kis hidratálásért a nap végefelé is.
2025.02.16. 09:17
Szerettem amíg megvolt, anno újra is vettem. De ez az a termék, amire úgy igazán nincs szükségem. Manapság már a minimalista vonalat követem, a smink kollekcióm is meglehetősen kicsi, igyekszek azokra a termékekre koncentrálni, ami nélkül nem tudok élni. Ez nem tartozik közéjük, de amúgy nem rossz termék.
2024.08.19. 14:15
Nyári időszakra vettem, hogy akkor is tudjak sminkelni anélkül, hogy leolvadna az arcom. Az én bőrömmel sajnos nem működött, ez lehet a szórófej miatt, hogy túl sokat fúj az arcomra vagy az én bőrtípusomra nem jó. Mindenesetre ragacsos érzést hagyott.
2024.04.30. 20:42
Number 1 fixáló spray számomra! Ez volt az első fixáló spray-m amit próbáltam, de amikor elfogyott nem akartam újravenni az ára miatt, amit mostanra meg is bántam. Hiába kerül ennyibe, nagyon sokáig elég még akkor is, ha sokat sminkelsz.
2024.04.03. 08:03
Szeretem használni, kellemes viselet és a sminkem is tartósabb lesz tőle. Viszont a szórófeje sajnos nem jó, nem szépen permetez, sőt néha egész cseppek is jönnek belőle.