Arcpermetek

4.2
Hozzáadva 2022.06.17.
30 ml és 100 ml

2025-ben megújult változat!

"Frissítse fel arcbőrét és hosszabbítsa meg sminkje élettartamát. A MAC Cosmetics Fix+ Original Setting Spray hidratáló hatású fixáló spray felfrissíti és fixálja a sminket, és azonnali frissességet kölcsönöz a bőrnek. A rendkívül könnyű fixáló megbízhatóan védi bőrt a kiszáradástól, nyugtatja és egész nap ragyogóvá varázsolja. Ismerje meg ezt a többfunkciós csodát, amely biztosítja, hogy bőre minden helyzetben hibátlan megjelenésű legyen."

6500 Ft és 11 500 Ft-tól

2025.03.17. 18:18

Alapvetőnek kellene lennie, minden sminktáskában! Sminkelés előtt és nap közben egy utazó mérettel szoktam felfrissíteni a sminket, úgy hogy a reggeli fixálás egesz nap tart, de a bőröm nagyon hálás tud lenni egy kis hidratálásért a nap végefelé is.

2025.02.16. 09:17

Szerettem amíg megvolt, anno újra is vettem. De ez az a termék, amire úgy igazán nincs szükségem. Manapság már a minimalista vonalat követem, a smink kollekcióm is meglehetősen kicsi, igyekszek azokra a termékekre koncentrálni, ami nélkül nem tudok élni. Ez nem tartozik közéjük, de amúgy nem rossz termék.

2024.08.19. 14:15

Nyári időszakra vettem, hogy akkor is tudjak sminkelni anélkül, hogy leolvadna az arcom. Az én bőrömmel sajnos nem működött, ez lehet a szórófej miatt, hogy túl sokat fúj az arcomra vagy az én bőrtípusomra nem jó. Mindenesetre ragacsos érzést hagyott.

2024.04.30. 20:42

Number 1 fixáló spray számomra! Ez volt az első fixáló spray-m amit próbáltam, de amikor elfogyott nem akartam újravenni az ára miatt, amit mostanra meg is bántam. Hiába kerül ennyibe, nagyon sokáig elég még akkor is, ha sokat sminkelsz.

2024.04.03. 08:03

Szeretem használni, kellemes viselet és a sminkem is tartósabb lesz tőle. Viszont a szórófeje sajnos nem jó, nem szépen permetez, sőt néha egész cseppek is jönnek belőle.

2024.03.28. 16:46

Sokszor újravevős, az original eddig a befutó:)