Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
kisrizs
Grow & Fix szempilla- és szemöldökszérum erősítéshez, formázáshoz, korrigáláshoz vagy rögzítéshez. Összetétele természetes peptidekben, gombákból nyert növekedési vitaminokban, koffeinben és biopolimerekben gazdag, amelyek szinergiában teltséget, hosszúságot és fényt biztosítanak.
2023.09.28. 22:54
Lassan 3 éve használom szemöldökre. Erősítő hatását nem tapasztaltam, de formázáshoz/fixáláshoz számomra tökéletes. Folyékony állagú, felvitel után egy kissé keményre szárad, viszont a nap végén is helyükön maradnak a szemöldökszálak.Negatívumként azt említeném meg, hogy felbontástól számított 4 hónapig használható, viszont ennyi idő alatt mindennapi használat mellett sem tudom elhasználni, így viszont nem túl kedvező (az egyébként sem kedvező) ára. Azért adok 5 csillagot, mert szemöldökfixálásban nekem ez a kedvenc.