Mádara SPF50 Ásványi Napozó Stick

4.3
Hozzáadva 2023.07.10.
18 g

Minősített természetes SPF50 faktorszámú ásványi fényvédő. Praktikus, kis méretű, könnyen használható napozó stick, ami a zsebedben és a táskádban is elfér! Tökéletes társad lesz a sportos és rohanós életkörülmények között is! Természetes széleskörű fényvédelmet biztosít a káros UVA/UVB sugarak ellen. Ergonómikus alakjának köszönhetően könnyen tudod használni az arc, dekoltázs területén, a vállon és a karokon. Enyhén színezett, amely alkalmaskodik minden bőrtónushoz. A ceramidok, a kerti katicavirág olaj, a homoktövis olaj és az antioxidánsok mélyen hidratálják a bőrt.

2022.09.30. 13:22

Jó kis színezett fényvédő, de tapasztaltam vele negatívumokat is. Először az előnyei: bármilyen kis táskában elfér és könnyű a felvitele; rendesen teszi a dolgát (látszott hol nem sikerült bekennem magam... :D); enyhén színezett, szépen fed, nem az a durva alapozós hatású.Ami nem tetszett: kicsit száraz érzete van, és végig éreztem, hogy rajta van az arcomon.Összességében nem a legjobb fényvédő, amit valaha próbáltam, de a kompaktsága és a szép fedése miatt gyakran viszem magammal, ha bármikor újra kell kenni az arcom. Szóval egy kis nyári úti fényvédőnek tökéletes, de nem kenném minden nap.

2022.08.27. 21:39

Napközben fényvédő újrakenéséhez számomra a tökéletes darab. Nagyon könnyű használni, szépen és egyenletesen fed, amit az enyhe színezés által tudok ellenőrizni. Akár BB helyett is használható, ha valakinek egyébként is szép a bőre és csak egy kis egységesítést óhajt. A színétől nem kell megijedni nagyon enyhe, bár porcelánbőrűeknek nem biztos, hogy a megfelelő választás. Mindenestre ha nem vagy hófehérke megér egy próbát. Egyedüli probléma ezzel a kompakt megmentővel, hogy nem tudom mennyit kéne felvinni belőle....igyekszem bőkezűen kenni, hiszen a több SPF csak jobb lehet. Eddig nem történt balest nem égtem le vele, sőt nem is barnultam. Nyáron mindig a táskámban van.

2022.05.18. 13:41

Na kérem.Amit nagyon szeretek benne, az a kialakítása (kompakt méret, letisztult design és a csepp alakú stift nagyon hasznos és jól is néz ki), illetve az, hogy a "színezettsége" ellenére is tényleg nagyszerűen illeszkedik a különböző bőrtónusokhoz (alapvetően nem használok színezett fényvédőket).Az összetevőin pedig nem győzök ámuldozni! (Mármint hogy jó értelemben véve.)Viszont tényleg nem nagyon érzi az ember felvitel közben, hogy mennyi a megfelelő mennyiség és nem tudom, hogy emiatt, vagy általánosságban is (tehát hogy más is tapasztalta-e), de nekem így felvitel után 2 órával később is érződik, hogy rajta ül az arcomon, mintha nem szívódna be eléggé és hagy egy réteget rajta, amit félek, hogy leszedek azzal, ha hozzáérek az arcomhoz.Persze tudom, hogy ennek értelemszerűen más az állaga, mint a gélesebb vagy folyósabb állagú, nem stiftes fényvédőknek, illetve azzal is tisztában voltam, hogy nem vízálló a formula, na de ennyi pénzért az ember azt hiszem joggal elvárhatja, hogy "tapogathassa" az arcát anélkül, hogy attól kelljen félnie, egy óvatlan pillanatban letörli az egészet a fejéről... :(Ettől az enyhén ragacsos (zsíros?) érzettől függetlenül viszont az arcom furcsamód tényleg nem fénylik, ami megintcsak pozitívum.Összességében véve meglehetősen vegyesek az érzéseim, mégsem vagyok képes valamiért 4-nél kevesebb csillagot adni neki.Van egy olyan sanda gyanúm, hogy "csak" az én zsírosodó buksim nem tudja felvenni rendesen az állagát, nem hiszem, hogy a stick lenne a hibás.

2022.05.14. 19:29

Szerintem jó kis termék, viszont az egyik dolog ami zavar vele kapcsolatban, hogy nem tudom megállapítani, hogy mennyi lenne a megfelelő mennyiség belőle. Picit vastagabb rétegben felkenve már sajnos nem annyira tetszik. Állagra kemény, emiatt nem volt kényelmes használni, nem siklik olyan könnyen, csak húztam vele a bőröm. Hővel melegítve, rásegítve tudtam használni. A negatívumok ellenére valamiért mégis szimpatizálok vele, a csodás összetevők és a kiszerelés, a csomagolás is tetszik, lehet egyszer még újraveszem és teszek vele még egy próbát.

2022.05.06. 04:30

Mindentől, de tényleg minden fenyvédőtől olyan fényes lesz a bőröm kb délre, hogy nem győzöm púderezni a munkahelyen, de akkor amikor ujraapplikalom a fenyvedot később úgy érzem nem higiénikus. Alapozot már jó ideje elengedtem, hogy tényleg tudjak ujraapplikalni, de zavart a bőr egyenletlenségem, ezért jutottam arra, hogy megveszem ezt a termeket, a húzós ára ellenére. Hat valami csoda, de tényleg. Nekem rendesen lemattul, órákkal később sem fénylik át a homlokom. nagyon enyhe színe van, tényleg csak arra jó, hogy tökéletesítése a bőrt. Tényleg baromi drága, de sok éves problémámat oldotta meg; a hogyan applikaljak újra, hogyan ne nézzek ki úgy mint egy zsírosbödön, hogyan dobjam fel picit a bőröm problémákat egy termékkel kipipáltam :D biztos, hogy újra fogom venni, zseniális!

Utoljára szerkesztve: 2022.06.17. 10:53 - 2022.02.28. 11:32

Véletlenül láttam meg egy Mádara hirdetésben. Mivel nehézségeim akadnak a napközbeni fényvédő újraapplikálásával (tehát nemigen tudom megoldani kényelmesen, smink tetejére, munkahelyen, könnyen zsírosodó és fénylő arccal), így gondoltam, adok neki egy esélyt.Külsőre nagyon édes a csomagolás, papír dobozban kis marokban elférő stick. A fényvédő színétől elsőre megijedtem (egy színben kapható, nude árnyalat), annyira barnának tűnt, hogy aggódtam, inkább bronzosítónak megy majd el. Délben kentem fel, újrakenés név alatt (reggel a Revox Daily sun shield ment fel, nekem az a holy grail).A stick csepp formája kényelmes felkenést biztosít a szem alatti, száj körüli területekhez is. Az állaga kifejezetten kemény, bőrhöz érve kenődik, de nem nagyon, így nehezen tudtam megállapítani, mikor vittem fel a megfelelő védelemhez szükséges mennyiséget. Viszont szinte gua sha élményt adott ezzel masszírozgatni az arcom. A szín végül nem okozott gondot, finoman színez, de az én sápadt bőrű pirosas altónusomhoz is szépen alkalmazkodott, ami a legtöbb korrektornak, alapozónak gondot okoz nálam. A finish inkább dewy mint matt, de visszafogott, szép fény marad utána, és enyhe ásványos illat. Estig simán kitartott, nem fénylettem be tőle, ami nagy szó mert gyakorlatilag mindentől megtörténik 😂Az összetevők nekem tetszenek. Összességében azt hiszem, elégedett vagyok, bár a termék aprócska, az ára pedig lehetne emberibb, de azt hiszem, hosszú távú befektetésnek megfelelő lehet.