Ezt a terméket már nem gyártják!

Makeup Geek In The Nude 9 Color Eyeshadow Palette
Ár: | $50 | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online külföldről | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: anitazs, Módosítva: 2022. március 25.
Ár: | $50 | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | online külföldről | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
Az In The Nude paletta 4 új matt szemhéjpúdert tartalmaz, melyet az 5 legnépszerűbb szemhéjpúderrel párosítottak össze, megalkotva egy gyönyörű, természetes színekből álló kollekciót mindennapos használatra.
Mivel szeretem a természetes színeket és tulajdonképpen csak ilyeneket használok, örültem, amikor megjelent ez a paletta, mert a márkával jó tapasztalataim vannak. Aki szereti ezt a vonalat, szerintem szívesen használja a Nude palettát, a színek szépek, jól lehet őket kombinálni, szépen fednek. Némelyik egy kicsit porlik, hullik, ezért levonok egy csillagot, de eddig elégedett vagyok vele. Akik egyébként is a természetes színeket részesítik előnyben, de néha megbolondítanák egy kicsit, szerintem nekik tetszeni fog.
A paletta az alábbi színeket tartalmazza:
Rapunzel - Pale golden champagne (satin).
In The Spotlight - Pale coral (foiled).
So Pale (NEW) - The perfect “not quite white” (matte).
Tan Lines - Medium golden tan (matte).
Buffed (NEW) - Peachy tan (matte).
Creased (NEW) - Medium taupe/tan (matte).
Cabin Fever - Medium rusty brown (matte).
Grandstand - Medium warm tan (foiled).
Dark Roast (NEW) - Deep espresso brown (matte).

A paletta az alábbi színeket tartalmazza:
Rapunzel - Pale golden champagne (satin).
In The Spotlight - Pale coral (foiled).
So Pale (NEW) - The perfect “not quite white” (matte).
Tan Lines - Medium golden tan (matte).
Buffed (NEW) - Peachy tan (matte).
Creased (NEW) - Medium taupe/tan (matte).
Cabin Fever - Medium rusty brown (matte).
Grandstand - Medium warm tan (foiled).
Dark Roast (NEW) - Deep espresso brown (matte).