Bon Bon Malizia Fashion Girl
Ár: | 650 Ft | Kategória: | Parfümök | |||
Kiszerelés: | 50 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | hipermarketek, eurós boltok | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: adrica, Módosítva: 2017. április 11.
Kiszerelés: | 50 ml | |
Lelőhely: | hipermarketek, eurós boltok | |
Kategória: | Parfümök | |
Kiadás éve: 2013
Illatösszetevők: zöld alma, édesgyökér, mandula, szantálfa és ámbra
Nem tudtam hogy gyerek parfüm , teljesen vakon rendeltem. Tök jó hogy pici az üveg , erősen cukros émelyítő illat. Aki szereti a túlzott cukrozott gyümölcs illatokat annak be fog jönni. Tartóssága semmi , de egyébként is gyerek termékről beszélünk.

Miután azért lánykáimnak is kezd kisebb parfüm készlete lenni úgy gondoltam, hogy elejét veszem az átörökített mániának, és már most kijelentettem, hogy oké, elég, mit szólnátok, ha névnap-szülinap alkalmával, most egy picit pihentetjük ezt a parfüm ajándék vonalat. Teljes megdöbbenés, és hatalmas tiltakozás jött. Neeem, nekem kellenek a kis meglepik, a csajos cuccok, minél több, annál jobb. Jött a magyarázat. Ezért döntöttem emellett a kis parfüm mellett, ennyi pénzért nem kár érte. A csomagolása pedig nagyon cuki, csajos, kis lánykáknak kence-ficés játékokhoz, vagy be a suliba (be nem viszik, csak itthon befújják magukat, egyenlőre), ajándéknak teljesen megfelelő, sőt kiváló lesz. Lesz nagy öröm, amikor nyáron ezt a kis kedveset megkapja szülinapra az én Lucám. Maga az illat: édes kategória, cukorkás, de neeeem a pink sugaros porcukros, hanem az az én gyerekkori búcsúban kapható szívecske cukorból készül lánc és karkötő cukros. Amikor beleszagolok, szinte érzem a számban az ízét. Néha lehet még kimérve kapni búcsúban. Fogok is venni ezek után, megígérem nektek! Van benne valami gyümi is: eper, vagy málna, valami piros gyümölcs + még valamilyen egzotikus gyümi. Nagyon kellemes kis cucc ez! Semmi gejl vagy negatív valami, csak is jókedvre derítő kis semmiség. Már én is örülök, hogy megvettem és hát persze le kellett tesztelnem! :)