Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
andrej
A Manna krémdeókat az különbözteti meg az izzadásgátlóktól, hogy utóbbiak magát az izzadást csökkentik, vagy szüntetik meg, míg a deó a szagot okozó baktériumokat hatástalanítja, de nem gátolja az izzadás során keletkezett természetes méreganyagok távozását.
Frissítő, bőrtápláló, hidratáló, megvéd a kellemetlen testszagok ellen. A Harmatos Hajnal krémdeó tele van olyan szuper bőrbarát hatóanyagokkal, mint a kitűnő minőségű shea vaj és az ápoló kókuszolaj. Többféle, 100%-ban tiszta illóolaj- geránium, kámfor, ylang-ylang- is került bele a tökéletesen friss hatásért. Tartalmaz természetes kukoricakeményítőt is, ami kiváló nedvszívó, jó szárító anyag, de nem tömíti el a pórusokat - kíméletes a bőrhöz, vízzel könnyedén eltávolítható. A krémdeóba ezen felül került még szódabikarbóna, hogy lúgos kémhatásával semlegesítse a testszagot okozó baktériumokat.
2023.05.19. 08:49
Ha lenne, száz csillagot adnék ennek a terméknek. 2017 óta csak ezt használom és azóta töretlen a szerelem, már kettesével rendelem, hogy biztosan legyen mindig elég. :) Engem nem zavar a tégelyes, kézzel kenős módszer, annyira megszoktam már. Nem érzem azt, hogy hozzászokott volna a bőröm ennyi év alatt és ezért nem hatna, továbbra is tökéletesen teszi a dolgát, amit egy natúr dezodortól várhatunk. Kipróbáltam mindegyik illatát, de nekem a Harmatos hajnal vált be a legjobban.
Utoljára szerkesztve: 2023.03.03. 08:23 - 2023.03.03. 08:19
Nagyon finom az illata. Kifejezettem meleg időben tőle is izzadtam egy kicsit, de nem zavart - teljesen illatmentes volt ilyenkor az izzadság. Nem irritálta a bőrömet. Hátránya talán, hogy kicsit nehezen kenhető. Ez lett a kedvenc manna deóm – mindegyiket kipróbáltam.
2021.02.07. 09:09
Valóban kellett 2-3 hét, mire hozzászokott a szervezetem és azóta teljesen jól teszi a dolgát! Alapvetően a gyümölcsös illatú kozmetikumokat kedvelem, de ennek valami szuper a virágos illata. Akkor jöttem rá, hogy tulajdonképpen az állaga is pont ideális, mikor vettem egy hasonló összetevős Borza krémdeót, ami ugyan nagyon lágy és krémes, könnyű felkenni, cserébe sosem szárad meg és nem is annyira hatásos. Szóval a Mannát túlárazottnak találtam (még most is kicsit), de talán megéri a többszörös ár.
2020.06.16. 07:22
Néhány napja használom. Eddig nagyon jól működik. Kicsit szkeptikus voltam vele szemben felveszi-e a versenyt a bolti eddig bevált izzadásgátlókkal de azt kell hogy mondjam igen!! Az illata kicsit fura volt még meg kell szokni, finomabb illatra számítottam de egy idő után már alig érezni. A napot teljesen jól bírja, nem izzadtam meg és egész nap frissnek éreztem magam. A tégelye miatt kicsit kellemetlen hogy bele kell nyúlni és kézzel felvinni, de ezt leszámítva teljesen rendben van. Ha elfogy újra fogom venni. Megéri az árát! :)
2020.05.26. 08:51
Számomra tökéletes ez a krémdeó. Először nagyon erősnek találtam az illatát, de pár használat után nagyon megszerettem. Kellemes, nőies illata van, ami felkenve nem érződik túl erősen. Engem nem zavar, hogy kézzel kell felvinni, abszolút kárpótol ezért a hatása. Igaz, hogy én nem vagyok különösebben izzadós típus, de számomra ez a deó teljesen véd a kellemetlen szagok ellen és szuperül hidratálja is a hónaljamat.
2020.02.09. 15:50
Váltani szerettem volna normál deoról környezetbarátabb verzióra, ezt találtam első körben, nagy reményekkel és csillogó szemmel rendeltem meg. Az illata sajnos nem tetszett, túl erős nekem, de ezt megbocsátottam, illetve azt is, hogy macerás a felvitele, tetszett, hogy hagy izzadni, hogy amúgy valószínűleg jó sokáig bírná, viszont sajnos teljesen piros, “égett”, irritált, fájós lett a bőröm tőle, csúnya, sebesen hámlik épp, ehhez, hogy ezt tegye velem, meg túl drága volt sajnos. :( :(