Marionnaud Make-Up Remover Cotton Pads Double Face
Ár: | 370 Ft | Kategória: | Szépítő eszközök | |||
Kiszerelés: | 70 db | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Marionnaud | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: szeliger, Módosítva: 2013. június 24.
Kiszerelés: | 70 db | |
Lelőhely: | Marionnaud | |
Kategória: | Szépítő eszközök | |
Kozmetikai vattakorong - kétoldalú
Puha, elég vastag, pont megfelelően nedvszívó vattakorong. Nagyon jó minőségű, nagyon szeretem.

Ahogyan előttem is írják, nagyon jó minőségű a termék,100% pamut, nem szöszöl.
Nagyon szeretem arctisztításhoz is nagyon jó valamint körömlakk eltávolításhoz is.

Ahogyan előttem is írják, nagyon jó minőségű a termék,100% pamut, nem szöszöl.

Mindig veszek belőle egy csomaggal, amikor úgy szól az akció, h "két termék vásárlása esetén". Nagyon szeretem, jó minőség, nem válik szét, nem szöszölődik, nem dörzsöli vagy súrolja az arcomat. Kiváló.

Nagyon szeretem. Öröm vele az arctisztítás. Nem szöszölődik, nem szívja túlzottan magába a krémet/tonikot és kellemes a használata.

Mintha változott volna valamelyest a csomagolása. Eddig ez a legjobb korong, nem jön szét és határozottan szedi le a sminket, jól tapad rá a tej, vagy a tonik. Egyik legjobb, mindig újraveszem.

Valóban nem drágább, mint egy átlag drogériás vattakorong, nekem nem vált szét a két oldal, nagyon szerettem, amikor használtam. (Mostanában viszont a nagyobb, ovális típusút használom, mert abból egy is elég egy alkalommal.) Mit ragozzam, jó és kész.

2014.03.15.
Szerintem a legkedvezőbb ár/érték arányú vattakorong azok közül, amik nálunk is kaphatók. Az utóbbi időben csak ezt használtam, érdemes akkor beszerezni, amikor a parfüméria 20% kedvezménynapot tart, így a 70 db korong ára 300 Ft. Ráadásul a mostani csomagokban a korábban tapasztalt szétválással nem találkoztam , úgy tűnik, hogy javítottak a minőségen, ezért én is javítok a csillagokon.
2013.06.13.
Elég jó vattakorong, egyik oldalán sűrű, másik oldalán ritkább bordázattal. 100 % pamut (a magyar nyelvű leíráson sajnos félrefordították, 100 % gyapjú áll a csomagoláson). Pont jó a vastagsága, az ennél vastagabbakat azért nem szeretem, mert a világ összes lemosó tonikját magukba szívják, az ennél vékonyabbak meg egyszerűen használhatatlanok. Nem szakad, nem bolyhosodik. A korongok szélén kis nyomat van, ami a két különböző oldalt összefogja, sajnos ez némelyik korongnál szétválik, ezért nem kaphat maximalis csillagot.

2014.03.15.
2013.06.13.