Mayam Hársfavirág Víz
Ár: | 649 Ft | Kategória: | Egyéb | |||
Kiszerelés: | 100 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: lumen, Módosítva: 2016. november 9.
Kiszerelés: | 100 ml | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Egyéb | |
A hársfavirág-víz egy igazi bőrnyugtató virágvíz, mely jótékony hatással van az érzékeny vagy irritált bőrre. Derűssé, símábbá teszi az arcbőrt, megszépíti és megerősíti a hajat.
A hárfavirág-víz ragyogást és derűsséget kölcsönöz a bőrnek, különösen a fakó, érett arcbőrnek előnyös. Az érzékeny bőrhöz idomult, valóságos nyugtató, ideális a gyerekek finom bőrére is. Nagyon jó hatással van az érzékeny, irritált fejbőrre, de a hajra is, amelyet egészen a gyökértől felélénkít
bibi24Imádom a pumpás kiszerelését, lágy krémes állagú gyorsan beszívja a bőr és táplál, nem ragacsos a bőröm. Hosszú ideje kerestem ilyen tökéletes terméket! Az illata édeskés, nem tolakodó.
Az arcnak és a hajnak is nagyon jót tesz! Sokan elfelejtik, hogy a természetes vajak és olajok használata akkor lesz a bőrünk számára megfelelő, ha a kellő hidratálásról is gondoskodunk a bőrünk számára! Ezekkel a hidrolátumokkal gyerekjáték ennek megoldása: a vaj, vagy olaj felvitele előtt csak fel szoktam fújni az arcomra, fejbőrömre, hajamra ... A bőröm nagyon szereti! A lelkem pedig az enyhe, megnyugtató illatot. Jó szívvel ajánlom!

Mivel még senki nem írt hozzá véleményt, ezért megteszem, hátha valakinek hasznos lesz. :) A cég honlapjáról rendeltem külföldről több mindennel együtt: szerintem nagyon jó ár-érték arányban árulnak bio minőségű dolgokat. Ezt a virágvizet toniknak vásároltam, mivel a kozmetikusom javasolta a tél vége felé, hogy jót tesz fáradt, fakó bőrömnek. Megláttam a honlapon, hogy árulnak hársfavirág-vizet is egyéb klassz dolgok mellett, ezért megrendeltem és nem szórakoztam a teafőzéssel arctoniknak. (Persze az se lett volna túl bonyolult és drága...) Hűtőben tároltam és reggel-este krémezés előtt használtam. Véleményem szerintem tényleg tetszett a bőrömnek. Most felváltva használom a rózsavízzel. Ajánlom mindenkinek.