Hajápolók

Mayam Kapoor Kachli Por

Hozzáadva 2017.11.09.by

lumen

100 g

Egy rendkívüli hajápoló termék, mely megszépíti a hajat. Főleg a hajszálakat vastagító hatása miatt ismert. Javítja a fejbőr tónusát, serkenti a hajnövekedést, növeli a hajszálak vitalitását, csillogást és dús hatást kölcsönöz a hajnak, ami nagyon kellemes, különleges illatú lesz tőle.

2019.04.11. 14:05

Nagyon meg vagyok vele elégedve. Nem használom túl gyakran, inkább olyan elsősegélyként, ha már nincs időm hajat mosni. Száraz samponként szenzációs, de inkább csak világos hajra ajánlom. Az ára verhetetlen. Sokáig elég.

2018.07.25. 21:05

Én imádom az illatát! Általában száraz samponként használom a hajtöveknél, amikor a kezdődő, minimális hajzsírosodást akarom eltüntetni hajmosás nélkül. Plusz 1 napot, de van, hogy 2-3 napot is nyerek vele. Kiválóan megszünteti a fejszagot és ad egy kis volument is. Szemeztem a bolti száraz samponokkal, de annyi kemikáliát raknak beléjük... Ez meg végül is bevált és még jót is tesz.

2017.03.11. 18:21

Attól eltekintve, hogy egyáltalán nincs jó illata, (sőt) és a haj sem lesz tőle illatos, nagyon jó hatással van a fejbőrre és a hajra is. Extrém selymes, könnyen fésülhető, pihe-puha, fényes hajam lett tőle, plusz sokkal lassabban zsírosodik, mikor használom. (akár samponba keverve, akár pakolásnak) Megér egy próbát mindenkinek, szuper!