Makadámia Olaj, Szűz
Ár: | 733 Ft, 5899 Ft és 20 734 Ft | Kategória: | Egyéb kozmetikumok | |||
Kiszerelés: | 100 ml, 1 l és 5 l | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: lumen, Módosítva: 2016. november 9.
Ár: | 733 Ft, 5899 Ft és 20 734 Ft | |
Kiszerelés: | 100 ml, 1 l és 5 l | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Egyéb kozmetikumok | |
A makadámia olajat minden bőr szereti, könnyű szerkezetű tápláló. Jó hatással van a bőr egészségének helyreállítására. Elismert a striák, terhességi csíkok, bőrrepedések, hegek enyhítésében, a leromlott állapotú bőr szerkezetének helyreállításában elért eredményekért. Átható, könnyen felszívódik és nem hagy zsíros nyomot.
- bőrben jól felszívódó, átható, nem hagy zsíros nyomot
- hozzájárul a bőr hidrolipid rétegének a egészséges működéséhez
- csökkenti a viszketegséget, a bőrpírt, az irritációt
- hozzájárul a sejtek regenerálódásához
- selymesíti, finomítja a bőrt
- védő hatású a bőrre és a fejbőrre
- szerkezet-javító hatású
- tápláló, puhító hatású
- serkenti a vér- és nyirokkeringést
Nagyon sok jót olvastam a makadám dió oljaról, így gondoltam rendelek és beiktatom az arcápolási rutinomba. Bio webáruházból rendeltem a márka mandula olajával együtt, 850 ft kb db-ja a 100 ml-s kiszerelésnek. Szóval teljesen megéri az árát. Gyógyszertárban vettem hozzá pipettát azzal szoktam esténként 2-3 cseppet az arcomra cseppenteni, mellé neem olajat is cseppentek így a két olajat együttesen masszírozom a megtisztított arcbőrömbe esténként. A neem olaj önmagában eléggé pörkölt illatú, de a makadámmal keverve abszolút elveszlik az illata. Reggelre nagyon szép a bőrképem a két olajnak köszönhetően, segítik a gyulladást is levinni, puha, ápolt, hidratált egységes bőrképet kapok. Minimális elég bele, estére ajánlom csak, mivel kell némi idő mire szépen beszívja a bőr. Sokkal jobb, mint egy átlag hidratálókrém. Bátran ajánlom mindenkinek:) Nekem a kevert problémás bőröm nagyon szereti :)
A márka mandula olaját a szemem alá szoktam kis mennyiségben beasszírozni, hajpakoláshoz teszem, illetve kézkrémként a család kezébe masszírozom, az is szuper :)

Nem is annyira a bőröm, mint amennyire a HAJAM szereti ezt az olajat! Világbajnok!!!
Táplál, erősít .... A hennával kezelt hajam színét is élénkíti. Használom hajmosás előtti olajos pakolásként (virágvízzel nedvesítem be a hajam), a samponomba cseppentve, illetve a nedves haj hosszán eloszlatva 2-3 cseppet ..... Nagyon meg vagyok vele elégedve!

A hajamra használom pakolásként. Nagyon jó puha és fényes lesz tőle.

A hajamra használom pakolásként. Nagyon jó puha és fényes lesz tőle.

Én is éjszakára használom ezt az olajat az arcomra és a dekoltázsra kenve. Vízhiányos bőrre kifejezettem ajánlják és tényleg szép is tőle a bőröm. A hajamra is használom, bekenem vele a hajvégeket, illetve a samponomba is tettem belőle. Ligetszépe olajjal keverve bőrfiatalító szérumként használható, én inkább a ráncok megelőzésére alkalmazom ezt a keveréket, főleg a szem körüli részre.

Ejszakara hasznalom, krem helyett. Nem szeretem a bolti, sok kemiai anyagot tartalmazo kremeket, ezert ez mellett dontottem, ugyanis kevert borom van. Reggelre nagyon puha tole a borom, szepen feltolti. Arban nagyon jo.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Emolliensek: Macadamia Integrifolia (Macadamia) Nut OilÖsszetevők megmagyarázva
Makadámdió olaj, melyet a kozmetikumokban bőrpuhító (emolliens) anyagként használnak. Elsősorban a száraz bőrre ajánlott természetes növényi olaj.