Maybelline Baby Skin Instant Pore Eraser
Ár: | 2000 Ft | Kategória: | Sminkek arcra | |||
Kiszerelés: | 22 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: bamy, Módosítva: 2016. június 10.
Ár: | 2000 Ft | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Sminkek arcra | |
Pórusösszehúzó primer. Azonnali mattító hatás, láthatatlanná teszi a pórusokat. Használható magában, vagy alapozó alá is. Illatanyagmentes.
Dimethicone
Pentaerythrityl Tetraisostearate
ti I eo I eu
Prunus Cerasus (Bitter Cherry) Extract
a I h
@rkatakr ez pórusfeltöltő primer, nem szemhéj alap!
Nem kell használni egész arcra, mert ez tömény szilikon, nem lélegzik alatta a bőr. Én csak az orromra teszek, beledolgozom és lehúzom az orr mellé, mert ott még van tág pórus.
Így az alapozó nem lesz pöttyös az orromon.
NEM ígéri, hogy MATTÍT, nem ez a dolga! A pórusokat tökéletesen feltölti. EZT ígéri, ezt teljesíti is. Megéri az árát, újra fogom venni.
Ja, a szalicilsav is finomítja a pórusokat, esténként használjátok.

@rkatakr ez pórusfeltöltő primer, nem szemhéj alap!
Így az alapozó nem lesz pöttyös az orromon.
Ja, a szalicilsav is finomítja a pórusokat, esténként használjátok.

Én elégedett vagyok vele. Egész arcomra használtam. BB krémet kentem fölé. Tökéletes a pórusok feltöltésére. Segítségével az orr pórusai láthatatlanok a BB krém alatt. A szemem alá is előszeretettel használtam. Kevésbé ült bele a korrektor a ráncokba. Két évig (pont ennyi a felbontás utáni szavatossági ideje) tartott míg elfogyott. Bár nem használtam minden nap. Nekem bevált.

Nem sokat sminkelek, ezért csak néha használom a szemhéjamra. A szemhéjpúderem talán jobban megmarad, de nem tudom biztosra mondani. Az állaga furcsa, szilikonos. Valószínűleg elhasználom és keresek egy másik terméket.

Az újabb csomagolásút vettem meg, mert annyi jót hallottam róla.
Hát nem sokat próbálkoztam vele, de őszintén szólva nem is nagyon akarok. Ez a szilikonos, csúszós állag nagyon fura nekem, a pórusaimat nem fedte el, nem is mattított. Az illata nem rossz, de azzal sokra nem megyek😄

Az újabb csomagolásút vettem meg, mert annyi jót hallottam róla.

Nekem nagyon szépen mattítja a fényvédőtől fényesen maradt arcbőröm, de a Hylamide HA Blur jobb ennél, ennek ellenére 5*, mert nekem bevált.
Ennek ellenére nem hiszem, hogy újra megveszem, tovább kísérletezek, de egynek szerintem megéri kipróbálni.
Ici-pici mennyiségben nálam szemhéjalapként is funkcionál, az egyébként érzékeny szemem nem bántja és szépen tartja a sminket.

Semmit nem ér. Nem mattít, nem lesz tőle tartósabb vagy szebb az alapozás, csak egy felesleges dolog amit az arcunkra kenhetünk

Borzalom, még akkor vettem, amikor ment a nagy hype körülötte, de kidobtam pár próba után...a pórusokkal nem csinál semmit, de legalább egy csúszós, tömény szilikon réteget képez az arcon, amire lehetetlenség sminkelni, mert csak össze vissza csúszkál rajta az alapozó, vagy egyből meg sem tapad, inkább úgy dönt, hogy gyorsan visszamászik az ecsetre, amint hozzáérek, könnyedén feljön az egész, többrétegű sminkem, éles foltot hagyva maga után. Nevetséges. Az arcomnak pedig ronda, zsíros fénye van utána. Egy pozitívumot sem tudok mondani, ilyen szörnyű primert még nem használtam.

Se nem mattít, se nem tünteti el a pórusokat, és sminket sem teszi tartóssá.

Se nem mattít, se nem tünteti el a pórusokat, és sminket sem teszi tartóssá.

Nagy reményekkel vettem meg, viszont csalódás volt. Furcsa állaga és szaga van, nekem kb lefolyt a smink az arcomról tőle. Ez az egyik termék ami miatt odáig jutottam, hogy inkább egyszerű hidratáló krémet használok primerként egy jó ideje..Csalódás

Hű, hogy én ezt hogy utálom! 😀
Akkor csaptam le rá, amikor bejött itthon is, mert nagyon nyomatták, én meg sose használtam primert és azt hittem ez lesz a hiányzó láncszem a rutinomban a hatalmas pórusaim mellett.
Látszatra nem igen segít, egy komplett vakolat talán tényleg szebb rajta, de 2 óra se kell, és elmászik a smink, kifénylik a bőr, rettenet.
Egy gyors fotó erejéig jó, de semmi több. Őszintén azóta kedvem se volt primerekkel kísérletezni, ha van olyan, ami jó, beszerezhető és nem túl drága, szóljatok! 🙂

Hű, hogy én ezt hogy utálom! 😀

Antioxidánsok: Prunus Cerasus (Bitter Cherry) ExtractHidratálók: Caprylyl Glycol, Propylene Glycol, Prunus Cerasus (Bitter Cherry) Extract
Emolliensek: Dimethicone, Stearyl Heptanoate, Caprylyl Glycol, Silica Silylate, Pentaerythrityl Tetraisostearate
Emulgeálószerek: Pentaerythrityl Tetraisostearate
Szilikonok: Dimethicone, Dimethicone Crosspolymer
Tisztítószerek: Pentaerythrityl Tetraisostearate
Sűrűbb állagú, szilikon alapú polimer, mely nem hagy nehéz érzetet maga után a bőrön. A kozmetikai termékekben alkalmazva könnyen kenhető, selymes érzetet ad, valamint megakadályozza a habzásukat. Mivel képes védőréteget képezni a bőrön illetve kitölti a finom vonalakat és ráncocskákat, ezárt gyakran használják alapozókban. E szerint a tanulmány szerint az összetevő néhány esetben képes megóvni a bőrt a kontakt dermatitistől, például az SLS által indukálttól.
Emulzió stabilizáló, sűrűség szabályozó és hajfixáló szilikon féle.
Stearil alkohol és heptánsav észtere, melyet emollient, azaz bőrpuhító anyagként használnak a kozmetikumokban. A wikipédia szerint leggyakrabban szemceruzákban találkozhatunk az összetevővel.
Vízmegkötő, bőrjavító (skin conditioning agent) anyag. Kivonható növényekből, de előállítható mesterségesen is. Gyakran használják együtt tartósító összetevőkkel (mint pl. phenoxyethanol), mivel növeli azok antimikrobiális (mikroorganizmusok ( gombák, baktériumok) növekedését gátló) hatását.
Sok adalékanyag és enzim is jól oldódik benne. A többi glikolhoz hasonlóan vízmegkötő, hidratáló anyagként használt a kozmetikai iparban - a beautybreains szerint a hidratáló hatása a glicerinéhez hasonló. Segít megőrizni a krém állagát (hogy a krém ne olvadjon meg nagy melegben, illetve ne fagyjon meg nagy hidegben) valamint segíti a többi összetevő beszívódását. Az összetevővel kapcsolatban felmerült, hogy az arra hajlamosaknál allergiás, ekcémás tüneteket (kontakt dermatitist) válthat ki.
Bőrpuhító (emollient), emulgeáló és felületaktív anyag (surfactant).