Körömlakkok, lemosók
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Maybelline Dr. Rescue Peel Off Base Coat

Hozzáadva 2018.07.16.by

evilfruit

Lehúzható alaplakk Flexo technológiával, ami lehetővé teszi bármilyen típusú körömlakk eltávolítását, a körmök károsítása nélkül. Ideális csillámos lakkokhoz.

Utoljára szerkesztve: 2018.12.09. 21:39 - 2018.12.08. 08:21

nekem nagyon bejött. összetevőit tekintve majdnem ugyanaz, mint az ÜNT (azt simplynailogicalnál láttam), de legalább nem kell netről rendelni. nekem nem igazán "dobja le" magáról a lakkot (vagyis nem rosszabb, mint sima alaplakkokkal), de ha akarom, nagyon szépen le tudom húzni egyben, közvetlenül száradás után is, de később is. én tuti újraveszem, díszítéskor aranyat ér :Dup: le kell tisztítani a körmöket az alaplakk felkenése előtt. én egy kis sensitive mosogatószerrel mosok kezet, de biztos egy tisztító folyadékos áttörlés is segít. a 10 körmömből az egyiket egy nap után átcseréltem (mégsem tetszett a színkombináció), akkor nem mostam kezet előtte, másnap leesett. a többi még a 4. napon is bírja. csillag marad, de ezt a jótaácsot azért itthagyom, hátha jól jön valakinek.

2018.07.10. 09:03

Eddig 2x használtam, elöszőr azzal rontottam el, hogy nagyon sokat kentem fel, így nehezen száradt, és elég hamar (1 nap) után kezdett felpúposodni, leválni. Tegnap már nagyon vékony rétegben vittem fel, majd hagytam megszáradni, követtem az utasításokat stb stb. Ma reggel arra keltem, hogy már egy kisebb darab eltűnt a körőm lakkomból. Sajnos hiába kentem le a körmöm végét is(!) fedőlakk-kal, sajnos így is hamar leválik. Ha valaki esetleg 2-3 naponta vagy kevesebb akar körömlakkot váltani, akkor annak megfelelő.