Maybelline Eye Studio Duo Szemhéjpúder
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: wishes, Módosítva: 2012. július 21.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
Kétrészes szemhéjpúder harmonikus, divatos színekben.
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
KheniImádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.
Ajándékba kaptam,de sajnos nekem nem jött be ,mert mikor fel akartam kenni a szememre nem sikerült, valahogy nem fogott.Pár próbálkozás után tovább ajándékoztam.

Az akciós pultról kaptam le a Rosmannban 600ftért gondoltam megéri egy ilyen szemhélypúder duóért. 107-es Amethyst árnyalatban vettem meg ami tartalmaz egy halvány pezsgő-rózsaszín színű festéket, és egy lilát ami fényben picit barnásan hat. Csalódtam benne. Alapvetőleg csak a pezsgőszín miatt tetszett, mert nem szoktam lila színeket viselni de gondoltam hátha... a pigmentáltsága átlagon aluli... a pezsgő színű még úgy ahogy alappal jól megállja a helyét de a lilás még alappal is kevés...nem tudom mennyibe kerülhet eredetileg, de ennél a Miss Rose-os 400ftos palettám 10000x jobban teljesít
két csillagot adok de csak is a pezsgő szín miatt

két csillagot adok de csak is a pezsgő szín miatt

Nekem a képen látható verzió van meg, és őszintén szólva szinte láthatatlan a szemhéjamon. A rózsaszín még csak-csak látszik, de a lila abszolút nem. Pigmentáltsága tehát kb. 0, de szép selyemfénye van.

Nekem feketés árnyalat van, az nem túl pigmentált.

Nekem feketés árnyalat van, az nem túl pigmentált.

A silver & grey színt használom, és bevallom kicsit félve vettem meg. Azt gondoltam, hogy nagyon erősen pigmentált lesz ez a két szín és nem tudok majd vele szolid sminket készíteni.
Kellemes csalódást okozott, mert a gyenge pigmentáltsága nekem pont megfelelő!
Viszont aki erősebb, dominánsabb színekre asszociál a silver & grey paletta kapcsán, annak nagy csalódás lehet!

Kellemes csalódást okozott, mert a gyenge pigmentáltsága nekem pont megfelelő!

Nagyon szeretem,iszonyat tartós,elég nehéz is lemosni.Nem csomósodik össze,könnyű vele dolgozni!

Az egyik kedvenc duo szemhéjpúderem,nekem is a képen látható darab van meg és eddig nagyon elégedett vagyok vele,könnyű a felvitele is. Csak ajánlani tudom. :)

Egyetértek az előttem szólóval, nagyon szépen fedő szemhéjpúder, nekem a képen szereplő darab (Pink & Mauve 106) gyarapítja a gyűjteményem. Selymesen fénylik, a színek enyhén irizálnak, alappal tökéletesen egyben marad egész nap. Ez az egyik kedvenc szemhéjpúderem :) A barátomtól kaptam ajándékba, már ez is dob az értékén ^^

Nagyon szépen 'fog' a szemhéjon, ütős élénk színe van; elég tartós de mindenkép kell alá szemhéjalapozó! Az ára durva, de én ajándékba kaptam úgyhogy így megérte!

Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)