Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
keserutimi
Utoljára szerkesztve: 2025.01.19. 15:04 - 2025.01.17. 08:51
Ki kellett dobnom, nagyon sok festéket vett fel a keféje, hullott-pergett egész nap.
2025.01.02. 20:20
Szerintem borzasztó egy spirál főleg ilyen drágán! A keféjén mintha semmi sörte nem lenne olyan mintha csak egy kis kukac ülne egy bot végén amivel nagyon sokáig kell dolgozni hogy bármi is látszódjon a pillákon. Hosszú szempilláim vannak és nem sok dolga lenne de ezt azt sem teljesíti. Nagyon csalódott vagyok mert a festék a jól megszokott minőség, nem pereg, nem maszatolódik, ködös időben is a helyén marad, lemosni sem vészes na de a kefe mindent elront. Van a márkának sok jó spirálja de ilyen botrányossal már régen találkoztam, az olcsóbb spirálok is jobban teljesítenek mint ez.
Utoljára szerkesztve: 2024.10.10. 02:49 - 2024.09.03. 17:39
Röviden: tökéletes! Hosszabbít, szétválaszt, dúsít, nem pereg, könnyen lemosható. Soroljam még? 1+1 akcióban vettem, de már másnap visszamentem még kettő darabot venni. Lekörözi sok high end márka spirálját, köztük az egyik kedvenc Lancome-omat is.Tökéletesen befogja az őzikedrapp pilláimat is, meggyőzött.
2024.07.11. 08:01
Az új kedvencem. Kb egy hónapja használom, dúsít, hosszabbít és gyönyörűen szétválasztja a pillákat. Biztos, hogy újra fogom venni.
2024.06.30. 09:58
Nagyon rossz kialakítású a keféje, felvitelkor nehezen fogja be a pillákat de körülötte maszatolja a bőrt. Egyetlen előnye hogy nap közben nem kenődik el, ellenben nehezen lehet lemosni. Biztos nem veszem újra.
2024.06.03. 05:21
Nem szeretem a szilikon keféket, de már késő volt, megvettem anélkül, hogy megnéztem volna jobban, mondjuk az üzletben is ki volt téve, de lényegtelen 😅 Végülis, semmi bajom a szilikon kefékkel, ezzel itt. Alapvetően hosszú, íves pilláim vannak, a szemem meg rendkívül érzékeny. Két rétegben használva nagyon szuper pillákat csinál, az érzékeny szemem nem bántja, sem felvitelkor, sem napközben, sem lemosáskor. Napközben nem potyog, nem pereg, jó a festék minősége, lemosni könnyű, de pl. nem maszatolódik el egy kis nedvességtől (esett az eső, 10 percet gyalogoltam a kocsiig, azt hittem, hogy a köldökömig lefolyik majd, mert a legtöbb nem vízálló az ennyi esőtől ott szokott kikötni, de nem, egy picit összetapadtak, de nem folyt meg.) Jól vizsgázott a napokban, eddig szeretem.