Maybelline

Ár:   3790 Ft   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   5,6 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: zsucci93, Módosítva: 2019. július 15.

Kiszerelés:   5,6 ml
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Sminkek szemre

Meghosszabbítja a szempilláit, és hihetetlen tömeget ad nekik. Speciális összetételének köszönhetően 24 órán át nem morzsolódik le, és nem kenődik el.

• drámaian meghosszabbítja és hangsúlyozza a szempillákat
  • nem tapad le, nem kenődik szét és nem pereg le
  • sportoláshoz és megterhelőbb tevékenységekhez is megfelelő
  • 24 órás tartós hatás
  • könnyen és gyorsan használható

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

zsucci93

Bőrtípus: Zsíros
2019. szeptember 24.

Nem művel csodát a pilláim hosszúságát, és dússágát illetően, de viszonylag szépen építhető, és tényleg nem mászik el sehova. Ez az én esetemben hatalmas szó, ezért megkapja az 5 csillagot, de nem éri meg annyira az árát. :) Az Essence lash princess is csodálatos opció, igaz teljesen más formula, ennek megfelelően másképp is mutat. De az sokkal olcsóbb és nekem jobban tetszik a végeredmény magamon.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. szeptember 24.

Honeyhair

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2019. augusztus 16.

Régóta kerestem egy olyan szempillaspirált, ami nem vízálló, mégsem maszatolódik. Ez a termék tényleg ilyen, már a sokadik darabot használom belőle. Szépen lehet vele dolgozni, gyönyörű végeredményt ad. Tényleg nem kenődik el, még melegben sem, ugyanakkor könnyű lemosni.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2019. augusztus 16.