MediNatural Illatos Argán - Geránium Bőrápoló Olaj
Ár: | 1790 Ft | Kategória: | Egyéb | |||
Kiszerelés: | 20 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | Vízhiány |
A krémet feltöltötte: mese0211, az összetevőket feltöltötte: Yolanda38, Módosítva: 2021. február 22.
Kiszerelés: | 20 ml | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Egyéb | |
Bőrprobléma: | Vízhiány |
A gerániumolaj minden bőrtípus számára kiegyensúlyozó hatással bír, mivel szabályozza a faggyúmirigyek működését, ránctalanító és sebgyógyító hatású. Az argánolaj vitaminok, antioxidánsok és esszenciális zsírsavak hihetetlen gazdag forrása. Hatóanyagaival fiatalos rugalmasságot nyújt a bőrödnek a hajad pedig fényes lesz tőle. A természetes bőrfiatalító hatással bíró argán- és geránium olaj keveréke gyorsan felszívódó, gazdagon hidratáló szemkörnyék ápolót alkot.
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
powderwomanÚjravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Tökéletes! 30 felett kötelező, de én a fiataloknak is ezt ajánlom mert természetes és teszi a dolgát!

Kb egy hete használom, a minden napos olajos arctisztítás után. Az illata jó, olyan kicsit rózsás, asszonyos, de a többi hidegen sajtolt olajhoz képest ez a legjobb illatú.
Szépen feltölti az arcom, beszívódik, és a zsíros bőröm nem zsírosabb mint az össze vissza kiszárító krémektől és lemosóktól, és összességében szebb a bőröm tőle. Teljesen rákattantam az olajokra, ez is határozottan a napi rutinom része lesz mostmár.

Azt hiszem, többé nem vásárolok szemránckrémet. Ebből az olajkeverékből eloszlatok egy cseppet a szemeim környékén, és varázslatosan puha, ráncmentes bőr a végeredmény, olyannyira, hogy tükörbe nézve sokszor el sem hiszem, hogy ez 42 évesen lehetséges. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy egy-egy finom mosolygóráncon kívül, melyek jól is állnak, nem ráncosodom, viszont a napi szinten használt alapozó és púder hajlamos szárazabbnak feltüntetni a területet, ezért mindenképpen kell a szemkörnyéken az extra puhítás és hidratálás. Ez a természetes olajkeverék, mely ráadásul még kellemes illatú is, tökéletesen elvégzi ezt a feladatot anélkül, hogy olajos felületként megülve a szemeimen, elmázgálná a szemhéjpúdert és a ceruzát. Egyik szemránckrémmel sem sikerült ennél meggyőzőbb végeredményt előállítanom, mert valahogy a drágábbnál drágább termékek használata mellett sem tudtam elérni, hogy a púder ne húzza össze a bőrt a szemeimnél, és ne tűnjön a bőröm idősebbnek sminkkel, mint smink nélkül. Ez az olaj fantasztikusan simítja, feltölti az érzékeny, vékony bőrt, és nem kell ezért lemondanom a szemsmink tartósságáról sem. Állandó kellék lesz a polcomon. Szívesen dúsítom vele a testápolóimat és a kézkrémeket is, mert teljesen beivódik zsíros maradványok nélkül. Nagyon ajánlom a természetesen hatékony bőrápolás híveinek.

Antioxidánsok: Argania Spinosa (Argan) Kernel OilÖsszetevők megmagyarázva
Argán olaj. Más növényi olajokhoz hasonlóan számos a bőr számára hasznos anyag forrása: lipidek, zsírsavak és antioxidánsok (E vitamin, ferulic sav) is találhatók benne. Az egyik legjobb növényi olajként van számon tartva, E vitamin tartalma állítólag 3-szorosa az olíva olajénak. A benne lévő omega-6 és omega-9 zsírsavaknak gyulladáscsökkentő és hidratáló hatása van, valamint segítenek a bőr rugalmasságának fenntartásában. További info itt.
Illatanyag, mely a rózsaolajban, citromfűolajban és kis mennyiségben a muskátliban is megtalálható. Potenciális bőrirritáló.
Citromfűből kivont illatosító anyag.
Levendulából kivont illatosító anyag, a levendulaolaj egyik fő összetevője. Potenciális bőrirritáló és allergén a levegővel érintkezve, egy 2004-es kutatás szerint pedig sejtmérgező hatású lehet, bár nincs olyan tanulmány, ami in vivo (emberen végzett kísérlet) is megerősítené ezt.
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)