Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
Underbelly
8 részes matt szemhéjpúder.
2018.03.21. 10:03
Ebből egy nagyon színeset vettem meg. Megtetszett mert matt és sok a szín, pár száz forintért mondom egy próbát meg ér. Muszáj alá alapozni mert elmaszik a mozgószemhéjamon. Nem a legjobban pigmentalt de szeretem használni és kombinálom egy csillámosokkal. Nekem bevált. Ár érték aranyban tökéletes
2017.05.15. 13:48
Fekete-fehérem van. Nem valami tartós, nehéz elkenni és a fekete inkább szürkének mutat, az is a gyengébb fajtából. Azért vettem meg, mert nem akartam egy drágábbat elcseszni addig, amíg megtanulok füstös szemeket rittyenteni, erre a célra viszont többé kevésbé megfelelt. Olcsó kínai cucc, legfeljebb egy halloween bulira vagy horror fotózásra tudnám elképzelni, mert beesett szemeket elég könnyű előidézni vele.
2017.02.09. 16:24
Nagyon jól pigmentált, jók a színek, plusz pont hogy matt, és 350.- forintért még a hülyének is megéri! Egyetlen negativum, hogy nem túl tartós a zsírosodó szemhéjamon, de ha kell napközben pótlom.
2014.11.17. 13:20
Azért lettem kíváncsi erre a palettára, mert csupa matt szín van benne, ami az ilyen párszázas-márkáknál olyan ritka, mint a fehér holló. Márpedig én ki nem állhatom a csillámokat, szóval ez velem jött, kb. 500Ft ért. Úgy láttam hogy volt még belőle kétféle színes változat is, szintén csillámmentesek.Hát, nem mondom, hogy főnyeremény volt, mert noha a kezemen kipróbálva szépen pigmentált színeket kaptam, a szememen már közel sem mutatnak olyan jól, alig lehet őket satírozni. Az állaguk is elég fura, se nem krémes, se nem por szerű. Egyedül a két szélső, nagyobb szín megfelelő, azokkal egész szépen lehet dolgozni.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.